1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2017 18:38

Το «αντίο» του Οικονομίδη στον Μακεδονικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με αφορμή την αποχώρησή του από τον Μακεδονικό μετά από τρία χρόνια προσφοράς, ο προπονητής Γιώργος Οικονομίδης ευχαρσίστησε οσους βοήθησαν.



«Έχοντας αυτήν τη φιλοσοφία σαν καθημερινό μου γνώμονα πορεύτηκα τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα volley ανδρών του Μακεδονικού καθώς και στη γυναικεία ομάδα παράλληλα την 3η χρονιά. Προσπάθησα να συνεισφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης, στην ατομική εξέλιξη των αθλητών και των αθλητριών καθώς και στους αγωνιστικούς στόχους των τμημάτων. Πιστεύω πως καταφέραμε να εδραιώσουμε όλο αυτό το διάστημα το ανδρικό τμήμα στις ανταγωνιστικές ομάδες της Α2 κατηγορίας, καθώς και να προάγουμε το επίπεδο παιχνιδιού του γυναικείου τμήματος διαφοροποιώντας τη συλλογιστική των αθλητριών.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους αθλητές αυτήν την τριετία που αποδέχτηκαν να συνεργασθούμε, με τη συντριπτική πλειοψηφία να το κάνει χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, τον έφορο του ανδρικού τμήματος, Γιάννη Ευσεβίου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και τη συνολική του στήριξη στο τμήμα την τελευταία 10ετία, τον εξωδιοικητικό φίλο της ομάδας, Γιώργο Πετρίδη, για την αμέριστη συμπαράστασή του και την άρτια προβολή των δράσεων και των δύο τμημάτων, τον στατιστικολόγο Γιώργο Χατζηπαρασκευά, καθώς και τον φροντιστή της ανδρικής ομάδας, Νέστορα Μούκο, για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Επιπρόσθετα θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος για την προσπάθειά τους, ακούραστοι αρωγοί των οποίων ήταν ο Μανώλης Καλαμάρης και η Σάσα Ιακωβίδου, καθώς και τον διευθηντή του "Club Μακεδονικός" , Γιώργο Παυλάκο, για τη νέα πρόταση συνεργασίας.

Θέλω να πιστεύω πως η αποχώρησή μου θα αποτελέσει έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη και οργάνωση των τμημάτων που είχα τη χαρά και την τιμή να ηγηθώ».

Το μήνυμά του συνοδεύτηκε από την παρακάτω φωτογραφία

19598898 10211737285521537 5970035809123678983 n

Διαβάστηκε 1438 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ