1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2014 18:13

Κτιστάκης: «Δουλεύουμε σκληρά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τα πρώτα του συμπεράσματα από την προετοιμασία του Μακεδονικού που γίνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον κόμβο Ευκαρπίας, κατέθεσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο νεαρός πασαδόρος Ξενοφών Κτιστάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα η φετινή προετοιμασία, και ελπίζω ο σύλλογος να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του».

Για τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία: «Δεν έχουμε το χρόνο και το μυαλό να βγάλουμε συμπεράσματα. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και θέλουμε να βρεθούμε στη θέση να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Θα δείξει. Θα είμαι έτοιμος πιστεύω όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ελπίζω ωστόσο ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα δούμε…».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να ξέρει ότι δουλεύουμε σκληρά, και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Θα δώσουμε τα πάντα για μία καλή θέση στο πρωτάθλημα, και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, γνωρίζω αρκετά από τα νέα παιδιά, χρειάζονται όμως και οι έμπειροι. Πάντα όταν δουλεύεις πρέπει να έχεις κάποιους παίκτες, από τους οποίους να μαθαίνεις και να κερδίζεις πράγματα».
Διαβάστηκε 418 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ