1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2016 14:02

Η ΧΑΝΘ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο (photos)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης είναι ένα σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό και στη μακρά ιστορία της έχει πράξει σημαντικό κοινωνικό έργο με τους εθελοντές της.

Αναπτύσσει δραστηριότητες σε διάφορους τομείς, όπως ο αθλητισμός, η επιμόρφωση, οι κατασκηνώσεις, ο πολιτισμός, η κοινωνική προσφορά. Στα προγράμματα της συμμετέχουν 15.000 περίπου νέοι και νέες, δικαιολογημένα δε, θεωρείται μια από τις μαζικότερες οργανώσεις νεολαίας της χώρας. Κάθε χρόνο  πραγματοποιούνται ανάλογες δράσεις  στο  πλαίσιο  ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, κοινωνική δράση εθελοντών ΧΑΝΘ, με στόχο την ενεργοποίηση μελών, συνεργατών, προπονητών, αθλητών, συμμετεχόντων στα επιμορφωτικά προγράμματα  για τη διοργάνωση εκδηλώσεων με αποδέκτες ευπαθείς ομάδες πληθυσμού καθώς και φορέων που έχουν να επιδείξουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

Η ΧΑΝΘ στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων αλλά και  των εκπαιδευτικών και αγωνιστικών  στόχων που θέλει να προάγει στους νεαρούς  αθλητές και αθλήτριες  μέσω τουαθλητικού τμήματος ΒΟΛΕΪ, διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο  τουρνουά ακαδημιών φιλανθρωπικού χαρακτήρα με γενικό τίτλο  μαζί μπορούμε. Το τουρνουά απευθύνθηκε σε αθλητές, γεννημένους το 2003 - 2004 και αθλήτριες  γεννημένες από 2001 - 2008.

To τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2016 από 10.00 – 16.00 και στις 4 Ιανουαρίου 2016 από ώρα 10.00 – 14.00 στο  Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας».

Στο πλαίσιο του τουρνουά συγκεντρώθηκαν, ρούχα, φάρμακα για το "Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο" και γάλατα μακράς διάρκειας για το ίδρυμα “Οικογένεια και Παιδί». Επιπρόσθετα διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ογκολογικό τμήμα της Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Υπήρχαν ροτόντες με γλυκίσματα και χυμούς για όλους τους μικρούς αθλητές, διαιτητές  και προπονητές. Το τουρνουά παρακολούθησαν πολλοί γονείς των μικρών αθλητριών – αθλητών δίνοντας παλμό στην εξέδρα. Διακρίναμε και την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας των Μουδανιών Ελισάβετ Αρνάκη η οποία σπουδάζει στην Πολωνία Φυσικοθεραπεία και έχει έρθει λόγω διακοπών.   

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος πρόεδρος όλων των ομάδων της ΧΑΝΘ και μέλος του Δ.Σ. δήλωσε τα εξής: «Η ΧΑΝΘ για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Σήμερα το Volleyαντιπροσωπεύει την Αδελφότητα πραγματοποιώντας το τουρνουά των Ακαδημιών με συμμετοχή δέκα ομάδων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνοντας ρούχα,  φάρμακα, τρόφιμα και χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό».

Διαβάστηκε 1548 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ