1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2016 13:16

Έτοιμη για την πρεμιέρα της Α2 η Κομοτηνή

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Το Σάββατο στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σερβίς για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 ανδρών. Η ΑΕΚομοτηνής υποδέχεται τον Πήγασο Πολίχνης σε ένα ντέρμπι με το «καλημέρα» καθώς οι Θεσσαλονικείς αποτελούν πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Αναστάσιος Πετρίδης (Έφορος ΑΕΚ): «Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και όλους μας. Προσδοκώ η καινούρια χρονιά να είναι επιτυχής όπως και οι δύο προηγούμενες καθώς αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα για μια επαρχιακή ομάδα να καταλαμβάνει με άνεση την 5η θέση. Στόχος μας, φυσικά, είναι να πάμε ακόμα καλύτερα. Κάθε αρχή μιας σεζόν είναι δύσκολη ειδικά με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Πήγασος που προσδοκεί την άνοδο. Εμείς, βέβαια, με δύναμη την έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Ανέστης Γιαννακόπουλος (Προπονητής ΑΕΚ): «Αυτή τη χρονιά δημιουργήσαμε μια καινούρια ομάδα με νέους παίκτες που προέρχονται από ομάδες του ελληνικού χώρου και την Κύπρο. Ο όμιλος σαφώς θα είναι δυσκολότερος έχοντας λιγότερες ομάδες αλλά στόχος και επιδίωξή μας είναι να βρεθούμε πάνω από το μέσον της βαθμολογικής κατάταξης. Η ομάδα μας έκανε μια καλή προετοιμασία. Νομίζω ότι τα παιδιά είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ καλές και γι’αυτό το λόγο τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και δύσκολα. Πρώτα, εύχομαι υγεία, καλή αρχή και καλό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού με στόχο πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Δεληγιαννίδης (Αρχηγός ΑΕΚ): «Η ομάδα του Πήγασου βάσει των μεταγραφικών της κινήσεων δείχνει να προσδοκά μια ανώτερη θέση. Εμείς, βέβαια, είμαστε μια ομάδα που η έδρα της αποτελεί δύναμη και στήριξη. Η διοίκηση έκανε το αδύνατο – δυνατό για να ενισχυθεί η ομάδα, γι’ αυτό είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και σε κάποιους τομείς ενδεχομένως και καλύτεροι. Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Με την παρουσία του κόσμου αλλά και την ψυχή της ομάδας εντός γηπέδου ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα, αν όχι σε μια καθαρή νίκη, σε νίκη 3-2 που θα μας δώσει και το εναύσμα για το ξεκίνημα της χρονιάς. Σκοπεύουμε να είμαστε ανταγωνιστκοί σε κάθε αγώνα, ώστε το τέλος της σεζόν να μας βρεί σε μια ανώτερη θέση».
Διαβάστηκε 1320 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ