1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2013 00:00

Ο... χορός της Ελπίδας η δύναμη των... Αμπελοκήπων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τεράστια επιτυχία γνώρισε ο ετήσιος χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε. Η αίθουσα του κέντρου -δεξιώσεων "ΠΟΥλΚΑC" χωρητικότητας 500 ατόμων αποδείχτηκε τελικά "μικρή" για να φιλοξενήσει τους φίλους της Ελπίδας που για μία ακόμα χρονιά ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με τη διασκέδαση. Κόντρα στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία σχεδόν όλοι οι  κάτοικοι των Αμπελοκήπων τίμησαν με την παρουσία τους το χορό ενισχύοντας και αυτοί τη σειρά τους τον σύλλογο που αποτελεί και την μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη της περιοχής.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διοικούντες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που για μία ακόμα φορά έφεραν εις πέρας με τεράστια επιτυχία μια δύσκολη αποστολή. Φυσικά στο χορό βρέθηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του  συλλόγου, προπονητές και διοικούντες της Ελπίδας Αμπελόκηπων.

ον χορό τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου , ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την απήχηση που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων ο ετήσιος  χορός της Ελπίδας. Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν οι κ.κ Γιώργος Καγιάς , Δημήτρης Βάνης.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καζαντζίδης , ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξανδρος Κουσενίδης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δ. Παύλου Μελά κ. Κυριάκος Τσαλταμπασίδης , ο Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε δράση» κ. Γιώργος Κυριλλίδης, ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κ.Γιώργος Ασημακόπουλος , η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κα. Μαρία Καϊκατσάνη, ο σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Θωμάς Πάντσης ,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκης κ.Αντώνης Τσοπάνογλου, ο Α' Αντιπρόεδρος κ.Μανώλης Γεωργιάδης , ο γ.γ κ.Άρης Παπαδόπουλος και ο ταμίας κ. Σάββας Κωνσταντινίδης. Το Σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Χρήστος Πολυχρονιάδης,

Στο χορό βρέθηκαν και παράγοντες από άλλα σωματεία του βόλεϊ και του μπάσκετ όπως οι κ.κ Ιωάννης Κτιστάκης , Γιάννης Ευσεβίου από τον Μακεδονικό, ο κ. Θεόφιλος Ορφανίδης από τον Αίαντα Ευόσμου, και ο κ.Απόστολος Σταυριανίδης από τη Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου. Από την ακαδημία ποδοσφαίρου και βόλει Έσπερος Τερψιθέας το δ.σ του συλλόγου και προπονητές.

Επίσης τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων κ. Στέλιος Αλμπάνης και ο γ.γ Γιάννης Μακρίδης.

Άξιοι οικοδεσπότες το προεδρείο και τα μέλη της διοίκησης της Ελπίδας Αμπελοκήπων φρόντισαν ώστε μην λείψει τίποτα από την εκδήλωση και ο κόσμος να φύγει απόλυτα  ευχαριστημένος από το κέντρο που φιλοξενήθηκε ο χορός. Από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.Απόστολο Σταυρίδη, τον Β' Πρόεδρο κ.Άκη Ιακωβίδη , και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ της Ελπίδας κ.Άγγελο Ταλαμπίρη, κ. Γιώργο Σουπιώνη, κ.Βασίλη Καραμπίδη, κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο, κα Εύη Μυλωνά,   κ.Γιώργο Κασαπίδη, κ. Θωμά Πάντση όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του χορού που αποτελεί πλέον θεσμό για το σύλλογο.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η γ.γ της Ελπίδας Αμπελοκήπων Εύη Μυλωνά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που το καλοκαίρι που μας πέρασε εισήχθησαν με επιτυχία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θεοδωρακοπούλου Μαριέτα - (Ιατρική Σχολή Θες/νίκης)
Σιδηροπούλου Ροδή - (Τμήμα Φιλολογίας -Φιλοσοφική Σχολή Θες/νίκης)
Μπολέτου Κατερίνα - (Τμήμα Προσχολικής Αγωγής)
Νικολαϊδου Σέβη - (Σχολή Αισθητικής και Κοσμηματολογίας ΤΕΙ Θες/νίκης )
Μηνασίδης Πέτρος -(Σχολή Οχημάτων ΤΕΙ Θες/νίκης)
Καδηγιαννάκης Μάνος - (Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Σερρών)
Ταλαμπίρης Πασχάλης- (Σχολή Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Θες/νίκης)
Πρώιος Ιωάννης - (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θες/νίκης)

Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, το κρασί έρεε άφθονο ενώ η πίστα δεν έμεινε σχεδόν ποτέ άδεια με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο χορό.  Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς, συνέχισε με λαϊκό πρόγραμμα για να καταλήξει σε πιο μοντέρνους χορούς ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς φίλους αλλά και τους πιο νεαρούς.
Καθ όλη τη διάρκεια της χορού έπαιζε βίντεο στη μεγάλη  οθόνη του κέντρου με τους χορηγούς "αιμοδότες" του συλλόγου που στηρίζουν την Ελπίδα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες αφού ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.  

* ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ www.as-elpis.gr
Διαβάστηκε 1622 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Εκλογές και στην Ελπίδα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ