1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-08-2014 21:17

Με νέα... Ελπίδα τη καινούργια σεζόν

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Για τις μεταγραφικές κινήσεις της τόσο στην ομάδα ανδρών όσο και σε αυτή των γυναικών ενημερώσει η Ελπίδα Αμπελοκήπων.


Η ανακοίνωση:


Στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας βόλεϊ Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, η Ελπίδα Αμπελοκήπων απέκτησε με μεταγραφή τον πασαδόρο Γιώργο Ακριτίδη από την ΧΑΝΘ, τον διεθνή ακραίο (με τις μικρές εθνικές ομάδες) Τάσο Σταυρακάκη από τον Ηρακλή, τον ακραίο Κώστα Μπατσαρά από τον Πιερικό, τον κεντρικό Γρηγόρη Σαχπαζίδη από τον Αρη, τον ακραίο Θάνο Μπέλο από τον Μ. Αλέξανδρο, τον ακραίο Απόστολο Τσάρα από τον Αίαντα Ευόσμου και τον πασαδόρο Χρήστο Δημητρακόπουλο από τον Ακρίτα Καλαμάτας.

Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε ο ακραίος Χρήστος Δημητρακόπουλος, που την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον ΓΑΣ Ευκαρπίας. Από την ομάδα αποχώρησαν οι αθλητές Μανώλης Μπατσαράς, Κώστας Νικολακάκης, Βασίλης Καρασαρλίδης, Πασχάλης Ταλαμπίρης και Χρήστος Κοεμτσής.

* Για την ενίσχυση της ομάδας Γυναικών αποκτήθηκαν η πασαδόρος Βίκυ Σεφεριάδου, που ήταν και παλαιότερα μέλος της ομάδας μας και η ακραία Ειρήνη Βουγιουκλίδου από τον ΔΑΣΩ, η πασαδόρος Σάρα Τζεϊρανίδου από τον ΠΟ Μουδανιών, οι ακραίες Αλεξάνδρα Δροσοπούλου και Μάγδα Αμπεριάδου από τον Δημόκριτο Μυγδονίας και η Αννα Χυτήρογλου από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη.

Aπό την ομάδα αποχώρησαν οι αθλήτριες Αντζελα Δέμπη (στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ για σπουδές), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Εβίνα Φωτιάδου, Ελευθερία Χατζηελευθερίου, Ηώ Λουτατίδου και Μαριέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά τους όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αποχώρησαν και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους.

Η προετοιμασία των ομάδων Ανδρών και Γυναικών έχει ήδη ξεκινήσει και την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προετοιμασία και για τις αναπτυξιακές ομάδες του Συλλόγου.
Διαβάστηκε 729 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ