1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2013 11:53

Καθοριστικό ραντεβού Γκαρά με Εθνικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Παρά το γεγονός ότι ο Ατανάς Μίτρεφ δεν ανήκει πλεόν στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του στην θέση του λίμπερο. Στην ομάδα ανήκει ο διεθνής έφηβος του μπιτς βόλεϊ Γρηγόρης Κοντοστάθης, αλλά οι Εβρίτες ψάχνουν ένα αθλητή με πλούσια εμπειρία για την συγκεκριμένη θέση και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο.
Πρωταρχικός στόχος είναι ο πρώην παίκτης του Φοίνικα Σύρου και Ορστιαδιτης, Δημήτρης Γκαράς. Όμως, παρά την κοινή επιθυμία Γκαρά-Εθνικού, η συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα κυριώς για οικονομικούς λόγους. Παρά τις πιέσεις και απο τις δύο πλευρές, το Σάββατο(17-8) θα γίνει το καθοριστίκο ραντεβού μεταξύ τους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Όσο αναφορά τον Ορεστιαδιτη, που του έχει καταθέσει προσφορά και ο Άρης και ο ίδιος αγωνιά για το μέλλον του δεν έχει βρεθεί λύση. Η προετοιμασία του Εθνικού ξεκινάει την Δευτέρα και ο προπονητής της Σάκης Μουστακίδης θα ήθελε η θέση του λίμπερο να είναι καλυμμένη. Το τι θα γίνει μόνο ο χρόνος θα δείξει...
Διαβάστηκε 951 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ