1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2013 11:07

250 νέες θέσεις για την ...κερκίδα της Αλεξανδρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Του Γιώργου Πανταζίδη
Το πρωί της Τρίτης, κατέφθασε στην Αλεξανδρούπολη, το φορτηγό που μετέφερε το υλικό για την τοποθέτηση της λυόμενης κερκίδας στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
 
Ο φακός του ThrakiSportS βρέθηκε στο γήπεδο και αποτύπωσε στον φωτογραφικό του φακό την πολυαναμενόμενη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι εργαζόμενοι της μεταφορικής η νέα κερκίδα θα έχει μήκος 35 μέτρα, θα έχει τρεις σειρές και θα έχει χωρητικότητα περί τα 250 άτομα.

Συνολικά θα φθάσουν – πιθανώς την Τετάρτη – 270 καρεκλάκια αλλά κάποια θα μπουν στις κεντρικές εξέδρες στο σημείο που βρισκόταν το κουβούκλιο των παλιών δημοσιογραφικών που έχει απομακρυνθεί. Συνολικά δηλαδή, μετά βίας φτάνουμε στις 700 θέσεις, στο όριο για τις προϋποθέσεις σε ότι αφορά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και αρκετά κάτω από αυτό που βάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η νέα λυόμενη κερκίδα θα τοποθετηθεί εκεί που βρίσκεται η τζαμαρία από  την πλευρά της Λεφ. Δημοκρατίας αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τη στιγμή που ήρθε η μεταφορική και οι άνθρωποι για την τοποθέτησή της, ακόμη δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο που θα μπει, οι πάγκοι των ομάδων, τραπέζια της γραμματείας αλλά και η σκαλωσιά που τοποθετούνταν οι κάμερες της Nova.

Την ίδια στιγμή, στην κεντρική σάλα του γηπέδου, δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές. Τα αποδυτήρια έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και έχουν αλλάξει όψη προς το καλύτερο, ενώ σε κακή κατάσταση βρίσκεται ακόμη και σήμερα η αίθουσα που φιλοξενούσε τα βάρη και το μίνι γυμναστήριο, εκεί όπου πρόκειται να γίνουν το ιατρείο και η αίθουσα συνεντεύξεων και τύπου.

Διαβάστηκε 1266 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 16:57 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Ο κύριος Κεράνης το έχει διαβάσει; Με το Βικέλας μπορεί να μας πει τι γίνεται και αν θα γίνει κάτι ή εκτός το ποδήλατο έχει καβαλήσει και το καλάμι, τώρα που τον αβαντάρουν και τα Αθηναϊκά αστέρια;

  • Comment Link Milinkovic Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 12:51 posted by Milinkovic

    Καλή ερώτηση. Αλλά τι όρια και τι προδιαγραφές να υπάρχουν και πώς να τηρηθούν; Να αρχίσουν να διώχνονται ομάδες από τα γήπεδά τους;

    Και πέρα από αυτό, εδώ σου λέει δεν έχουν άδεια λειτουργίας κάποια κλειστά.

  • Comment Link Nick Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 08:40 posted by Nick

    Να ρωτησω κατι?

    Για τα πρωταθληματα γυναικων υπαρχει minimum οριο στην Α1 ?

    για κερκιδες κ λοιπα?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ