1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-06-2013 14:23

Νέο συμβόλαιο στον Κασαμπαλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Γιώργου Πανταζίδη
Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του έκανε ο Σταύρος Κασαμπαλής.

Μετά την υπογραφή συμβολαίων για τους Γιάννη Καβαρατζή και Γρηγόρη Κοντοστάθη, ήρθε η σειρά για τον Εθνικό να «δέσει» ένα ακόμη δικό του παιδί για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σταύρος Κασαμπαλής, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα σε πανελλήνιο επίπεδο, στη θέση του πασαδόρου, υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο και πλέον λαμβάνει μια θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Ο Σταύρος ανταμείβεται για τη σκληρή του δουλειά, αλλά κα για τη μεγάλη πρόοδο στην αθλητική του πορεία , αφού αν και μέσα από τις μικρές ομάδες του Εθνικού, έχει εξασφαλίσει θέση βασικού στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.

Με προπονητή τον Σάκη Μουστακίδη, τον μετρ του είδους – αν και την χρονιά που τελείωσε έκανε αρκετές προπονήσεις με τους «μεγάλους» - αναμένεται να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και να βοηθηθεί ακόμη περισσότερο μέσα από τη δουλειά του στις προπονήσεις. Ήταν ο ηγέτης στις ομάδες των τμημάτων υποδομής του Εθνικού, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ομοσπονδιακών προπονητών και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του.

Πηγή: thrakisports.gr

Διαβάστηκε 1119 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ