1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2013 16:51

Παράταση στην αγωνία για τον Γκόγκο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Γιώργου Πανταζίδη
Στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/4), ο ιδιαίτερα αγαπητός φίλος του Εθνικού, Γιώργος Φωτιάδης, γνωστός ως ''Γκόγκος'', αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Πέμπτη (16/4) στην κλινική ''Άγιος Λουκάς'' της Θεσσαλονίκης έδειξαν ότι η λοίμωξη στην καρδιά δεν έχει υποχωρήσει και επομένως δε μπορεί να υποβληθεί την παρούσα χρονική στιγμή σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.
 
Πλέον, ο Γκόγκος βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και θα περιμένει προκειμένου να υποβληθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε νέο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν έχει υποχωρήσει πλήρως η λοίμωξη στην καρδιά, προκειμένου στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αγωνία λοιπόν για τον Γιώργο Φωτιάδη συνεχίζεται και εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε να λάβει η περιπέτειά του άμεσα αίσιο τέλος προκειμένου να επιστρέψει ο ''Γκόγκος'' γερός κοντά στον αγαπημένο του Εθνικό και την Αλεξανδρούπολη.

πηγή: thrakisports.gr
Διαβάστηκε 865 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ