1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2017 00:30

Χριστόφας: «Τα μυαλά μας πήραν αέρα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την προσοχή στους συμπαίκτες του επέστησε Νίκος Χριστόφας μια μέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο πρώην κεντρικός του γηραιού, επιστρέφει στη Μίκρα και τόνισε ότι τα μυαλά των παικτών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήραν… αερα.

«Γυρίζω στο… κλουβί για έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησα. Δεν είναι ότι καλύτερο για μένα να έχω αντίπαλο τον Ηρακλή. Είναι δύσκολος ο αγώνας. Ο Προύσαλης δεν θα αγωνιστεί με τον Ηρακλή και αυτό είναι απώλεια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Εθνικό, αλλά επειδή είμαστε ακόμα άπειρη ομάδα τα μυαλά μας πήραν αέρα μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και κάναμε δύο ήττες. Ειδικά με τη Νίκη ήμασταν επιπόλαιοι. Κάναμε 43 λάθη και στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Ελπίζω στην πορεία να στρώσουμε. Η θέση μου είναι κεντρικός. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να παίξω διαγώνιος και εξάλλου ο Χαραλαμπίδης τα πάει καλά κι εγώ χρειάζομαι περισσότερο ως κεντρικός. Το σημαντικό είναι πως ο Εθνικός έχει παίκτες που δίνουν λύσεις σε πολλές θέσεις». 
Διαβάστηκε 468 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ