1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2016 14:56

Πήραν άδεια 5 ομάδες, επανεξέταση των υπολοίπων στις 26/7

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, όπου δόθηκαν άδειες σε 5 ομάδες της volleyleague.
Συγκεκριμένα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ηρακλής πήραν το ΟΚ από την τριμελής Επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Χρ. Ηλιάδη (πρόεδρο), Αν. Δημητριάδη και Γ. Διονά (Μέλη), ενώ οι φάκελοι των υπολοίπων ομάδων θα επανεξεταστούν την Τρίτη 26 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ ήταν αρνητικός στην αδειοδότηση των Ορεστιάδα και Φοίνικα Σύρου.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν από τις 7 ομάδες οι απαραίτητες ενέργειες για να κλείσουν όποιες «τρύπες» υπάρχουν στο θέμα των αδειοδοτήσεων, με την επανεξέταση να είναι προγραμματισμένη για τις 26/7 και ώρα 10.00.

9 σχόλια

  • Comment Link ελενη ή γιαγια Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 17:04 posted by ελενη ή γιαγια

    Λοιπόν. Θα απαντήσω σε όλους τους παραπάνω έναν έναν γιατί είμαι γνωστης των πραγμάτων. Κύριε μακρη ή ομάδα πήρε σήμερα αδειοδότηση οπότε την δήλωση σας στο στόμα τις μπάλες πίσω για μπουκάλες και κάντε τον δύτη να πάτε κολυμπώντας απέναντι στην ναυπακτο στον κουμπάρο σας να κλαψετε μαζί που στον χαρτη το βόλλεϋ βρίσκεστε στην πινέζα και αν. Δεν πληρώνει ή ελενη ρουμελιωτη πληρώνει ο εγγονός και παίζει ο εγγονός και ιδρώνει κάτι που δεν το γνωρίζεις μάλλον. Όσο αφορά την α ε μακάρι να γίνει και αν γνωριζες από εταιρείες θα ηξερες πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα αλλά μην κανετε όρεξη πάλι το 51 % ο εγγονός θα το έχειι.με το τόφαλος έχει υπάρξεισυνεργασία και στο παρελθόν μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις αν πήγε καλά ηοχι.καλα δεν σχολίαζω εκαθόλου το αστειο με τους ξένους απλά κλαίω. Τέλος πάντων πάμε παρακάτω γιατί οι δυο μας θα τα λέμε από κοντά στην πάτρα. Το αν θα ζησετε εποχές κουγια πιστεύω τόσα χρόνια που υπάρχει ο ρουμελιωτης δεν τα εζησες και όταν έπεσε ή ομάδα από λάθη κόντρες κακούς χειρισμούς πάλι εκεί ήταν όλοι για να κάνεις συζητήσεις για ευρωπη και να έχεις ένα καμάρι στην σύγχρονη εποχή της παναχαικης και να μην ζεις μόνο με επιτυχίες του παρελθόντος που όλοι νοσταλγουμε. Volleyball fan δεν βαρεθηκες να γράφεις και να γράφεις εναντίον της παναχαικης ? Τέλος πάντων πιστεύω ότι εσένα και την ανυπαρκτη ομαδουλα σου δεν σας βλέπουμε πουθενά φέτος και αν θέλεις μπορούμε να ξαναμιλησουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 21:03 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ πήρε τους Ξένους από το καλοκαίρι, ξέρετε γιατί;. Γνωρίζει η γιαγιά του Νίκου ότι δεν θα είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις το Δεκέμβριο και δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές όπως πέρυσι.
    Ας πληρώσουν πρώτα όσους έφυγαν από την περσινή χρονιά (Προπονητής, παίκτες, κ.α.), ας βρουν την εγγυητική για το νέο Γήπεδο που θα παίξουν (Τοφαλός), και μετά ας κάνουν όνειρα για οκτάδα.
    Άλλωστε όλα εδώ πληρώνονται. Έδιωξαν τον ΑΡΗ που τους έβγαλε από την αφάνεια, γιατί ο εγγονός νόμιζε ότι θα είναι ο ΜΠΕΗΣ του Βόλεϊ στην Πάτρα.
    Να δούμε εάν ισχύσει το μετοχικό κεφάλαιο για να γίνουν Α.Ε. που θα το βρουν.
    Κώστα, βγάλε απόν την πολεοδομία μια άδεια κατεδάφισης θα χρειαστεί. ‘Άλλωστε γι’ αυτό δεν πήρε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΗΣΗ αδειοδότηση κατά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής.

  • Comment Link Lebron Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 17:43 posted by Lebron

    Προς eleosafou

    Η χαρά του πασάπ καλέ μου φίλε ειναι ότι για πρώτη φορα στην ιστορία του ελληνικού βολλευ, εχουμε 20 Ιουλίου και οι παράγοντες των ομάδων ψάχνουν πανικόβλητοι τους παίκτες της περασμένης σεζόν να τους εξοφλήσουν, ή έστω να δώσουν κάποια χρήματα και να διακανονίσουν τα υπόλοιπα. Αν σκεφτείς ότι μέχρι πέρυσι δεν σήκωναν τηλέφωνα στους παίχτες και χωρις ντροπή ενώ χρωστούσαν, κάνανε σχέδια στα καφενεία των χωριών τους πως θα φτιάξουν την ομαδάρα χωρις ευρώ στην τσέπη, μάλλον πρόοδο εχουμε. Το είπα ξανά και θα το λέω συνέχεια, συγχαρητήρια στους σωστούς παράγοντες, περαστικά στα λαμογιακια που δυστυχώς υπήρχαν πολλά στο βολλευ.

    Υ.γ: προς Montas η περίπτωση του Ηρακλή που απο το ενα πόδι στη διάλυση ειναι πλέον νοικοκυρεμένος ειναι παράδειγμα προς μίμηση. Όταν άφησαν τις προσπάθειες να σβήσουν τα χρέη και κάθισαν να συζητήσουν με τους αθλητές βρέθηκε η λύση και ειναι σε πολύ σωστό δρόμο. Μπράβο τους.

  • Comment Link Montas Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 16:45 posted by Montas

    Μπράβο στα παιδιά της διοίκησης του Ηρακλή. Με την άμεση εξασφάλιση της άδειας κι από τις μέχρι τώρα μεταγραφές φαίνεται ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στη θέση που του αξίζει.
    Μετά το Ρώσο διαγώνιο, παίρνει σειρά η ανανέωση του Πέντσεφ και ένας ακραίος-bomber για να κλείσει το ρόστερ.

  • Comment Link Μπράχος Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 08:04 posted by Μπράχος

    Mη βιάζεσαι να πανηγυρίσεις γιατί ο Έλληνας βρίσκει πάντα παραθυράκια!!! Λέει ότι αν δεν πληρωθούν δυο δόσεις δεν θα έχει η ομάδα το δικαίωμα μεταγραφών το Δεκέμβρη!!! Δεν λέει να γίνεται άμεση καταβολή των χρεών αλλιώς δεν θα μπορεί να συνεχίσει!!! Και από κει και μετά αν δεν είναι συνεπής η ομάδα με τους διακανονισμούς δεν θα μπορεί τον Ιούλιο να πάρει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά!!!Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. Οι τόγκες πάλι θα πάνε σύννεφο.Όσο για τις δόσεις παλαιών χρεών, νομίζω ότι οι 24 δόσεις για ποσά μέχρι 10.000 είναι ξεφτίλα . Φαντάζεσαι να σου οφείλουν πχ 5.000 πριν από δυο-τρία χρόνια και να τις πάρεις άτοκες μετά από άλλα δυο χρόνια;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ