1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2015 23:31

Μουστακίδης: «Παίρνω την ευθύνη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα του Εθνικού στην ήττα από τον ΠΑΟΚ
«Κάναμε την χειρότερη εμφάνιση που μπορούσαμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πάθος και δικαιολογημένα βρίσκεται στην κορυφή.  Δεν είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια. Πρώτα ο προπονητής πρέπει να δει τι μπορεί να κάνει. Έχουν αλλάξει πολλά στον Εθνικό. Έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε. Πρέπει να βρούμε το στυλ που παίζουμε, μπορούμε να αλλάξουμε πρόσωπο. Πρώτα από όλα φταίει ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή παίρνω την ευθύνη γιατί δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε ψυχολογία. Με την ΜΕΝΤ είναι ένα δύσκολο ματς και πρέπει να έχουμε καλύτερο πρόσωπο».

Ο κεντρικός του Εθνικού Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε: «Ήταν κακή μερα για μας, απο τα χειρότερα παιχνίδια του Εθνικού. Από την στιγμή που η ομάδα άλλαξε, περιμέναμε να έχουμε μία πτώση, αλλά δεν περίμενα ατή την εικόνα. Υπάρχουν περιθώρια για να βελτιωθούμε. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Έχουμε μια ομάδα με νεαρούς παίχτες που ενθουσιάζονται και απογοητεύονται εύκολα Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση της απογοήτευσης. Δεν ξέρω αν καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε εικόνα».


Διαβάστηκε 333 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ