1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-01-2015 13:26

«Ευχαριστούμε για την αδιαφορία»

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Μετά τα ερωτήματα που έθεσε σε ανοιχτή επιστολή η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για το θέμα Κασαμπαλή, προς ΣΕΠΠΕ, ΕΟΠΕ και ΣΦΕΟΠ, μία δεύτερη επιστολή έρχεται για να ... ευχαριστήσει για την αδιαφορία όσων δεν απάντησαν. 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 4 Ιανουαρίου 2015, σε ανοικτή επιστολή μας την οποίαν και σας αποστείλαμε, θέσαμε μια σειρά ερωτημάτων και σας ζητήσαμε να μας γνωστοποιήσετε τις θέσεις σας σχετικά με το γνωστό θέμα της μη συμμετοχής του πασαδόρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε αγώνα της Volleyleague, λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων.

Μετά την πάροδο 20 ημερών και τριών αγώνων της ομάδος μας, και μετά από τα δύο τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη όπου ο Εθνικός Αλεξ/πολης αγωνίστηκε με «κανονικό» πασαδόρο, τα ερωτήματά μας παραμένουν αναπάντητα.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αδιαφορία σας να απαντήσετε σε ανθρώπους που αγαπούν και προσπαθούν για το καλό του βόλεϊ.

Σας ζητούμε στο μέλλον να αντιμετωπίζετε θετικά τους προβληματισμούς αντίστοιχων με την Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης φορέων, που εργάζονται παράλληλα με εσάς, για την ουσιαστική βελτίωση της εικόνας του ελληνικού βόλεϊ.

 

Διαβάστηκε 463 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ