1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-12-2014 23:30

O Εθνικός έδωσε δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής (photos)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Cannot find volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2014-15/kliniki folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2014-15/kliniki/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία παιχτών της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, παρευρέθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και έδωσαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται εκεί.

Ο Αρχηγός Ανέστης Δαλακούρας, ο Άκης Δαρίδης και ο Σταύρος Κασαμπαλής, τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, είπαν τα κάλαντα και στο τέλος τους μοίρασαν δωράκια, τα οποία προέκυψαν από την πώληση των μαθητικών τετραδίων του Εθνικού, μέσω του Βιβλιοπωλείου «Ελευθερουδάκης» της Φωτεινής Σκαρλακίδου.

Την παραπάνω παιδική γιορτή διοργάνωσαν οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης – ΑΗΕΠΑ - Τμήμα "Ευριδίκη"», το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκης» και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ο Εθνικός και οι υπόλοιποι διοργανωτές εύχονται χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που βρίσκονται σε κάποιο νοσοκομείο, καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

Διαβάστηκε 233 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ