1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-12-2014 15:52

Η ομάδα του Εθνικού ΣυνεχίΖΕΙ και συμμετέχει στο «Donate Hair-Donate Love»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών του «Donate Hair - Donate Love» και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα συμμετέχει σε μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση.

Παρακάτω θα δείτε το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης στην οποία ο Εθνικός προσκαλεί όλους να βοηθήσουν.

«Η ομάδα «Donate Hair-Donate Love», σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ»,σας προσκαλεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 με 14:00, σε μία εκδήλωση καρδιάς, μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Με σύνθημά μας: «Δε λυπάμαι.... βοηθάω», στοχεύουμε στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, προκειμένου να κόψουν και να χαρίσουν τα μαλλιά τους, στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Με τα μαλλιά που θα συγκεντρωθούν, θα κατασκευαστούν περούκες, που θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ στους μικρούς μας αγωνιστές.

Η πρωτοβουλία αυτή, ξεκίνησε πανελλαδικά πριν από λίγους μήνες και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθειά μας, είναι τεράστια. Θα θέλαμε να σταθείτε όλοι στο πλευρό μας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστηκε 252 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ