1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2014 13:55

Σε αυτόν τον αγώνα υπάρχουν μόνο νικητές

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Σόνενβερντ και διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο, όχι μόνο να γεμίσει το γήπεδο, αλλά και να προσφέρουν τρόφιμα για τα Παιδικά χωριά SOS




«Σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε δεν υπάρχουν ηττημένοι... αλλά μόνο νικητές !

Εννοούμε τον κοινό αγώνα που δίνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με όλους τους φιλάθλους του για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.
Και στον ευρωπαϊκό μας αγώνα θέλουμε και χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων μας, ώστε να πετύχει η ομάδα μας την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση των «16» του Challenge Cup, αλλά και για τον ιερό σκοπό της ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο αγώνας και η προσπάθεια που κάνουμε συνεχίζεται... και καλούμε όσους παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την ελβετική TV Schönenwerd (Τετάρτη 19/11, 19:00) να συνεισφέρουν σ' αυτή την προσπάθεια φέρνοντας παιδικές τροφές, είδη παιδικής υγιεινής και γενικά είδη τροφής εκτός από μακαρόνια και ρύζι που έχουν καλυφθεί από χορηγίες».
Διαβάστηκε 246 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ