1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 14:55

Ανδρεάδης: «Αν το αξίζουμε, θα το πάρουμε» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει προκριθεί στον τελικό της Volleyleague και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει των τελικών. Ο κεντρικός των εβριτών Ανδρέας Ανδρεάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» της NOVA και αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Κηφισιάς, την αγωνιστική «κοιλιά» της ομάδας, το επεισόδιο με τον Σάκη Μουστακίδη, καθώς και για το άλλο ζευγάρι μεταξύ του Φοίνικα και τον Ολυμπιακό.

«Περίμενα ότι θα προκριθούμε. Για το 3-0 να πώ την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα είναι αυτή η κατάληξη. Αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα από την Κηφισιά, το δείξαμε μέσα στο γήπεδο και βρεθήκαμε επάξια στους τελικούς».


-Βοήθησε η απώλεια του Δημήτρη Νικολάκη;


«Κάθε βασικός παίχτης ομάδας, είναι απώλεια. Αν δούμε και στην κανονική περίοδο, τους νικήσαμε δύο φορές στην Κηφισιά και στην Αλεξανδρούπολη. Κατά την άποψη μου δεν έπαιζε μεγάλο ρόλο που έλειπε ο Νικολάκης».


-Αρχίζετε πλέον να παίζετε και με την πίεση του κόσμου;


«Προσωπικά εμένα δεν με άγχωσε ο κόσμος αλλά δεν ξέρω για τους συμπαίχτες μου. Ο κόσμος δεν παίζει βόλεϊ, οι παίχτες παίζουν. Αν είναι να χάσουμε θα χάσουμε, αν είναι να κερδίσουμε θα κερδίσουμε και σε άδειο γήπεδο. Όλα εξαρτώνται από εμάς, το πως θα είμαστε προετοιμασμένοι».


-Θα είναι διαφορετικό αν υποδεχτείτε τον Φοίνικα και αλλιώς αν παίξετε με τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας;


«Αν παίξουμε με τον Φοίνικα πιστεύω έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε ελεύθερα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο θα το κάνουμε και αν είμαστε καλύτεροι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


-Έχεις κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο;


«Όχι δεν έχω κάποια προτίμηση, αν εμείς ακολουθούμε την τακτική του προπονητή μας, είμαστε υγιείς και παίξουμε αυτό που μπορούμε μέσα στο γήπεδο, δεν φοβόμαστε κανέναν. Πιάνουμε υψηλές αποδόσεις και μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές. Όπως είχα ξαναπεί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, έχω βάλει και πρίμ κατάκτησης του».


-Πως ήταν η ομάδα αυτόν τον 1 μήνα που είχε κάνει μία κοιλιά;


«Κάθε ομάδα το παθαίνει αυτό. Έχουμε 7-8 παίχτες που μπορούν να παίξουν στην εξάδα, με αποτέλεσμα να παίζουν οι ίδιοι παίχτες σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο. Δεν καταφέραμε να πάρουμε δυνάμεις με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η κοιλιά. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και προκριθήκαμε στον τελικό».


-Ο Εθνικός είναι ομάδα του Μουστακίδη, ομάδα σύνολο ή ομάδα των δύο ξένων (Ράιτς, Μιγιαήλοβιτς);

«Ο Εθνικός είναι ομάδα σύνολο, ένας παίχτης δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Όλα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Όλα εξαρτώνται από το σύνολο.


-Τι θα χρειαστεί για να πάρετε το πρωτάθλημα;


«Να ακολουθήσουμε την τακτική και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, και ποιος θα έχει την μεγαλύτερη θέληση για την νίκη».


-Ποιος είναι φαβορί για τον τελικό; Ο Φοίνικας ή ο Ολυμπιακός;

«Αν δω το Μελίνα Μερκούρη γεμάτο πιστεύω θα προκριθεί ο Ολυμπιακός. Αλλιώς η Σύρος. Από την εμπειρία μου στον Ολυμπιακό όταν είχαμε τον κόσμο ήταν τα πράγματα διαφορετικά».

-Για το επεισόδιο με τον Σάκη Μουστακίδη;

«Έχει ξεχαστεί, εγώ δεν το έκανα απέναντι στον προπονητή μου, απλώς είχα το πάθος για την νίκη και η αλλαγή που είχε γίνει δεν ήταν τακτικής με αποτέλεσμα να έχω αυτή την αντίδραση. Εγώ θέλω να κερδίζω και όποιος παίχτης μπορεί θα είναι στην εξάδα. Με τον Μουστακίδη δεν έχουμε πρόβλημα, την επόμενη από το επεισόδιο του ζήτησα συγγνώμη, απλώς το όλο θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις».

Πατήστε ΕΔΩ για το βίντεο

Διαβάστηκε 330 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ