1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2014 15:22

Μετά τη «μπόρα», ήρθε η συσπείρωση στον Εθνικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Εθνικού ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (10/3 στις 18:00).

Ο Σάκης Μουστακίδης είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται, πλην του Δημήτρη Γραμματικάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και λογικά θα αποκλειστεί από την αποστολή και του αγώνα με την Σύρο.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, με τα αγωνιστικά θέματα να απασχολούν πλέον το σύλλογο μετά το σήριαλ με την πειθαρχική του τιμωρία για το γνωστό επεισόδιο.

Το κλίμα συσπείρωσης είναι εμφανέστατο στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, με παίκτες και προπονητικό τιμ να εστιάζουν στην κατάκτηση του πολύτιμου τριπόντου κόντρα στη Σύρο, τη μόνη ομάδα που νίκησε τον Εθνικό στον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής του Εθνικού έδωσε βάση σε μπλοκ, υποδοχή καθώς και στα σωστά τελειώματα των επιθέσεων. Αξίζει να επισημανθεί πως μεταξύ των 14 παικτών που προπονήθηκαν βρέθηκε και ο Γιάννης Καβαρατζής, επιστρέφοντας στις επάλξεις μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού.

Το ματς της Δευτέρας είναι πραγματικός τελικός για τον Εθνικό, αφού θα γνωρίζει και από πριν τι θα έχουν κάνει οι υπόλοιποι άμεσοι ανταγωνιστές του, οι οποίοι παίζουν το Σάββατο.

Πηγή: Thrakisports.gr
Διαβάστηκε 424 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ