1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2014 18:35

Μπουτσουρής: «Θετικό το τεστ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Μπουτσουρής, μετά το τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Η ομάδα δεν έχει δυνατότητα για πολλά φιλικά, κάτι που δυσχεραίνει την προσπάθειά της να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και να διεκδικήσει την άνοδο στη Volleyleague. Αυτό το τουρνουά ήταν δώρο για τον προπονητή και τους παίκτες που θέλουν να βρουν ρυθμό.

«Αυτό το τουρνουά ήταν ένα τεστ για μας. Αν αναλογιστούμε ότι ήταν το δεύτερο και το τρίτο φιλικό μας, γιατί εκεί που είμαστε είναι δύσκολο να δώσουμε φιλικά. Δώσαμε ένα με τον ΟΠΕΡ πριν από δέκα μερες και θα δώσουμε και αυτά τα δύο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και ιδιαίτερα με την εμφάνιση στο δεύτερο αγώνας μας. Όχι τόσο από το αποτέλεσμα, όσο από προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα στην αρχή θα είμαστε όσο έτοιμοι θα έπρεπε, αλλά με τους πρώτους αγώνες για να βρούμε τον ρυθμό μας  Δεν έχω συνηθίσει την κατάσταση των ταξιδιών, αλλά πρέπει να τα διαχειριστούμε καλά για να κάνουμε πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα που έρχεται».
Διαβάστηκε 585 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ