1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2013 15:35

Θέλει διπλό πριν το ντέρμπι με Κύζικο ο ΣΦΠ Χανίων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με προπόνηση στο κλ. Χανίων ολοκλήρωσε  την προετοιμασία του ο ΣΦΠ Χανίων  και το βράδυ η αποστολή αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα, όπου απόψε θ’ αντιμετωπίσει (5.30 μ.μ., κλ. Μίλωνα) τα Ταταύλα, με στόχο να πάρει ακόμη ένα “διπλό” στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών.

Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναγιώτης Τσιακμάκης, που αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τη δωδεκάδα του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ., ενώ συνοδοί της αποστολής θα είναι οι Γιάννης Μιχελάκης και Νίκος Σπανουδάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι με τα Ταταύλα αγωνίζεται ο μέχρι τον περασμένο Μάιο παίκτης του ΣΦΠΧ, Γιάννης Ανέστης, ενώ ο αντίπαλος της χανιώτικης ομάδας έχει “μαζέψει”  και αυτός 5 βαθμούς, αφού κέρδισε, γηπεδούχος στο κλ. Δραπετσώνας, 3-2 σετ τον ΟΠΕΡ στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και το περασμένο Σάββατο νίκησε 3-1 εκτός έδρας τον Γέρακα.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟ

Αν δεν υπάρξει αλλαγή της τελευταίας στιγμής, η αναβληθείσα 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, με τον ΣΦΠΧ να υποδέχεται -στο μεγάλο ντέρμπι- την ομάδα που δίνεται ως φαβορί για την άνοδο, δηλαδή την Κύζικο Ν. Περάμου.

Οριστική ανακοίνωση από την ΕΟΠΕ αναμένεται σύντομα, για να γίνει γνωστή και η ώρα έναρξης, σ’ ένα παιχνίδι που ο ΣΦΠΧ θα χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Πηγή: Haniotika-nea.gr
Διαβάστηκε 497 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ