1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2015 00:02

Κόροιβος: «Σφαγιαστική διαιτησία των Πατρινών Μπακλέση, Σπυρόπουλου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σφοδρή επίθεση στους διαιτητές Μπακλέση και Σπυρόπουλο για τα σφυρίγματά τους στην ήττα από τον Πήγασο με 3-2 για την Α2 ανδρών, εξαπέλυσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας
Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης του ΑΣΑ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας για την εμφάνιση τους στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον ΑΠΣ Πήγασο. Παρά την ήττα με 2-3 σετ κατάφερε να συλλέξει ακόμα έναν πόντο και απέδειξε ότι ο Κόροιβος αξίζει και θα είναι και την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Νιώθει επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της, για την συνεχή συμπαράσταση στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για την αξιοπρεπή και κόσμια παρουσία τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες. Νιώθει όμως και την ανάγκη να καταδικάσει την σφαγιαστική διαιτησία των πατρινών Μπακλέση και Σπυρόπουλο, οι οποίοι με τα σφυρίγματα τους βοήθησαν στην αλλοίωση του αποτελέσματος. Η τραγικότερή τους στιγμή ήταν στο τρίτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 25-26 η μπάλα μετά από άμυνα των παικτών του Πήγασου, ακούμπησε στην οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου, γεγονός που είδαν άπαντες εντός γηπέδου, εκτός των δύο προαναφερθέντων κυρίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 25-27 και ο Πήγασος να κερδίσει το τρίτο σετ.


Ακολούθησε σωρεία λαθών στο τέταρτο σετ, αλλά και στο τάι μπρέικ με αποκορύφωμα τη στιγμή που το σκορ ήταν 11-12 και οι διαιτητές είδαν ανύπαρκτο μπλοκ άουτ, ενώ η μπάλα χτύπησε εντός γηπέδου. Μετά από όλα αυτά, αφού ευχαριστήσουμε τους διαιτητές Μπακλέση και Σπυρόπουλο, θα θέλαμε να τους τονίσουμε ότι συνεχίζουν να είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο του Κόροιβου Αμαλιάδας, χωρίς όμως τα χειρουργικά τους εργαλεία. Να τονίσουμε επίσης ότι το βίντεο του αγώνα είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.
Διαβάστηκε 610 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ