1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-12-2012 21:01

«Ζητούμε αντικειμενική αντιμετώπιση...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με επιστολή του στο volleynews.gr ο πρόεδρος της ΓΕ Ηρακλείου Ανδρέας Γιαννόπουλος παίρνει θέση για την διαιτησία των Αγγελίδη, Κοκοτσάκη στον αγώνα με την Παλλήνη για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών και ζητάει από τους αναγνώστες του volleynews.gr να μην εμπλέκουν την ΓΕΗ στα μηνύματα τους προκειμένου η ομάδα και ο σύλλογος να βρει και πάλι την ηρεμία του και να πορευτεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

«Καλησπέρα σε όλη την παρέα του volleynews. Θα ήθελα να παρακαλέσω το αξιότιμο αναγνωστικό κοινό του έγκυρου site που στέλνει μηνύματα να μη μας χρησιμοποιεί για τις αναφορές του. Αν υπάρχει η δεν υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μας τότε είναι θέμα της διοίκησης του σωματείου να το αντιμετωπίσει. Από κει και πέρα , θα ήθελα να διορθώσω κάτι, καθώς δεν πήρε κίτρινη ο πασαδόρος μας στο δεύτερο σετ, του σφυρίχτηκε διπλή πάσα μάλλον υπερβολική.

Θα ήθελα να σεβαστείτε όλοι την προσπάθεια που κάνει το σωματείο μας σε όλα τα επίπεδα:

1ον)να φέρει τα νέα παιδιά κοντά σε ένα άθλημα που κατά τα άλλα φθίνει (200 παιδιά σε 10 διαφορετικές ακαδημίες αριθμούμε χωρίς να τρέχουμε για την προβολή μας, μέσα από την αξιοζήλευτη δουλειά των προπονητών μας)

2ον) να αξιοποιήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής του Ηρακλείου υπομένοντας το δυσβάστακτο κόστος που αυτό συνεπάγεται (ζούμε και υπάρχουμε στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, στο μόνο δήμο στην Ελλάδα που πληρώνουμε για τα γήπεδα αν δεν κάνω λάθος) δίνοντας έτσι δουλειά σε πολλούς συμπολίτες μας.

3ον) Δημιουργήσαμε μια ομάδα με αθλητές από τις υποδομές μας και μερικούς άλλους από τη περιοχή της πόλης μας, σε καθαρά ερασιτεχνική βάση με τα ιδεώδη του αθλητισμού, όπως μας τα έμαθαν οι δάσκαλοι των παιδικών μας χρονών.

Παρακαλούμε όλους , ΕΟΠΕ, διαιτητές, φιλάθλους , τοπικούς φορείς και όποιον άλλον, να μας αφήσουν να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε χαράξει. Ζητούμε μόνο την αντικειμενική αντιμετώπιση όλων .

Όσον φορά τη χθεσινή διαιτησία, από τη μια μας βοήθησε στη δύσκολη στιγμή της απώλειας των δελτίων των αθλητών, λόγω κλοπής της προσωπικής τσάντας του προπονητή μας μαζί με τον υπολογιστή του και αλλά προσωπικά έγγραφα, βοήθησε όμως θεωρώ , και τους αντίπαλους μας στους δέκα πρώτους πόντους του πρώτου σετ δίνοντας σφυρίγματα που προσωπικά θεωρώ ανάποδα (υπέρβαση κεντρικού σε λάθος πρώτη μπάλα, χωρίς διεκδίκηση από αντίπαλο, το άουτ που δόθηκε μέσα, ενώ ήταν ο παίχτης μας πάνω στη γραμμή, σέρβις που δόθηκε άουτ, ενώ ήταν μέσα στη γωνία του 5).

Δεν χρειάζεται η ομάδα της Παλλήνης, ουδεμία βοήθεια για να κερδίζει τα παιχνίδια , έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και τα καταφέρνει και μόνη της.

Όπως εμείς, η διοίκηση, μετά από κάθε παιχνίδι κάνουμε την αυτοκριτική μας, ας την κάνουν και οι λοιποί παράγοντες του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ

Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Διαβάστηκε 1790 φορές

Σχετικά άρθρα

11 σχόλια

  • Comment Link whatever Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 12:41 posted by whatever

    κυριε γιαννοπουλε δεν εχετε καταλαβει οτι βρισκεστε στην α2 κ για να μεινετε κατηγορια που προφανως ειναι κ ο στοχος σας χρειαζονται κ χρηματα για μεταγραφες..εσεις οχι μονο δεν ενισχυσατε την ομαδα αλλα αποδυναμωθηκατε κιολας!!περαν τουτου οι αθλητες σας παιζουν με το φιλοτιμο δηλαδη αφιλοκερδως με μοναδικο κινητρο την αγαπη τους για το αθλημα!!επισης ακουγεται οτι δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα να ταξιδεψετε μετα τα χριστουγεννα.ψαξτε λοιπον να βρειτε πορους κ αφηστε τα επικοινωνιακα τρικ γιατι δειχνετε οτι προσπαθειτε να αποποιηθειτε των ευθυνων σας!!!!

  • Comment Link menelaos Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 07:03 posted by menelaos

    veniane μαλλον μιλας για αλλον μενελαο,δεν με ξερεις και δεν ειμαι αυτος που αναφερεις...αν παιζω βολλευ η επαιζα και αν τιμαω τις φανελες λοιπον δεν το γνωριζεις...ειπα την αποψη μου και θεωρω οτι αυτο που κανετε ειναι να εκβιαζετε καλυτερες διαιτησιες...μεταξυ μας παντως,ο κοκοτσακης πρεπει να παει να σφυραει μονο στο καρναβαλι του ρεθυμνου πανω σε κανα αρμα,τραγικος....

  • Comment Link Open your eyes Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 17:56 posted by Open your eyes

    Μενελαε να αγιασει το στομα σου!!!

  • Comment Link οι διαιτητες της κρητης ειναι για... Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 14:56 posted by οι διαιτητες της κρητης ειναι για...

    κα Γεωργοπουλου δε σας ξερω αλλα μπραβο!!!
    menelaos ειναι γεγονος οτι οι διαιτητες της κρητης ειναι για...
    οσο δεν κατεβενουν αθηναιοι τα πραγματα θα χειροτερευουν!!!!!!!

  • Comment Link Βενιανός Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 14:50 posted by Βενιανός

    Σιγά τ' αυγά μωρή παιχτούρα Μενέλαε,δικιά σου είναι η φανέλα που έχει αποσύρει η ομάδα;Μάθε να σέβεσαι τις ομάδες που έχεις περάσει και τους "έκανες" την τιμή να είσαι αθλητής τους.Μπομ δεν είσαι άξιος να μιλάς για τον Μυλοπόταμο...Ένας-ένας πηγαίναμε στην γραμματεία για ταυτοπροσωπεία,τηρήθηκε το γράμμα του νόμου (υπήρχαν κι οι απαραίτητες βεβαιώσεις από την αστυνομία).Μάγκες ήμασταν και είμαστε,αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν επαρκεί μόνο αυτό...Όποιος έχει τα ... κότσια ας μιλά επώνυμα,αλλιώς να πάει να θέσει.Mπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα (κι ειδικά εγώ),αλλά κι έτσι όπως παίζαμε έφτανε!Μάθε να βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα,αν θες ζήτα βοήθεια κι από κάνα ψυχολόγο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ