1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2024 19:17

Στην Β΄Εθνική ο Ζακυνθινός με Τάσο Κουμπλή

Ο  Ζακύνθινος με προπονητή τον Τάσο Κουμπλή προβιβάστηκε σε εθνική κατηγορία και του χρόνου θα παίζει στην Β Εθνική.

Η ανακοίνωση του Ζακυνθινού "Για πρώτη φορά από την ίδρυση του ο Ζακυνθινός , θα βρίσκεται στα σαλόνια της Β Εθνικής. Η ηγετική μορφή του προπονητή Τάσου Κουμπλή βοήθησε στο ακατόρθωτο. Πήρε στα χέρια του μια διαλυμένη ομάδα, χωρίς έμψυχο δυναμικό. έβαλε στο ρόστερ πολλά νερά κορίτσια και έφτιαξε την ομάδα από την  αρχή. Η άνοδος οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο Τάσο Κουμπλή, που με τη συνεργασία με τον πρόεδρο  Δημήτρη Βασιλείου δημιούργησαν το καμάρι της Επτανήσου.

Η ομάδα των κορασίδων μάλιστα τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της.

 

Την ομάδα απαρτίζουν οι Λούντζη Μιρέλα, Καμβάση Μαρία, Μοσχούρη Φρόσω, Σκάζα Τάνια, Μαρέντη Δήμητρα, Κοκοροπούλου Ηλέκτρα, Φλάμπουρα Κασσάνδρα, Φλάμπουρα Ευτυχία, Ντρίκου Δανάη, Γιατρά Χριστίνα, Μαρίνου Χριστίνα, Μαρέντη Χρυσούλα, Κολλυβά Αναστασία.

 

Η Φλάμπουρα Ευτυχία γεννημένη το 2011 το πιο μικρό της ομάδας που παίζει και στις γυναίκες, ακραία-διαγώνια κλήθηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο στην Εθνική και φόρεσε την φανέλλα με το εθνόσημο. Πρώτη φορά για αθλήτρια της Ζακύνθου.

flaboura

Η αδελφή της Αντωνία πήρε μεταγραφή στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, λόγω σπουδών στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Τα πάντα οφείλονται στον σπουδαίο προπονητή Τάσο Κουμπλή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ