1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2017 23:32

Καλαρά: «Μας παρέσυρε η ησυχία του γηπέδου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η προπονήτρια των «κυανέρυθρων», Μαρία Καλαρά, σε δηλώσεις της στο Nstv αναφέρθηκε στην ολική ανατροπή από την ΑΕΚ με 2-3 από 2-0 που υπέστη ο Ιστορικός για το πρωτάθλημα της Pre League.

Χαρακτηριστικά η τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε: «Νομίζω ότι χαλαρώσαμε πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα έρθουν πιο εύκολα.

Η ησυχία του γηπέδου παρέσυρε κι εμάς. Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ αλλά μετά μείναμε εκεί ενώ μπορούσαμε να το έχουμε πάει μέχρι το τέλος.»

Όσον αφορά τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα φέτος, τόνισε: «Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς, σίγουρα θέλουμε να δούμε πώς θα εμφανιστεί η ομάδα όταν θα είμαστε πλήρεις, όμως δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες τραυματισμών, οι παίκτριες που μπαίνουν να παίξουν πρέπει να δίνουν το εκατό τοις εκατό.»

Τέλος, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει ο Πανιώνιος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, έχοντας να παίξει με τις δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας, Ηλυσιακό και Θέτιδα: «Τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου είναι κρίσιμα και δύσκολα και θα πρέπει να έχουμε διάρκεια.»

Παπαγεωργίου:«Επαναπαυτήκαμε μετά τα δύο πρώτα σετ»

Μία από τις παίκτριες του Ιστορικού, η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, σχολίασε για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν η νίκη γιατί με την ΑΕΚ είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Μπήκαμε δυνατά και με πάθος αλλά μετά τα δύο σετ κάπως επαναπαυτήκαμε. Κάναμε κοιλιά στην απόδοσή μας και έτσι χάσαμε.

Στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να μπούμε και πάλι δυνατά αλλά να συνεχίσουμε επίσης δυνατά για να πάρουμε τη νίκη.»


Πηγη: Nstv

 

Διαβάστηκε 731 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ