1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2015 12:46

Ο Γεράνιος στην Ολυμπιάδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Ολυμπιάδα Πατρών απέκτησε τον Γιάννη Γεράνιο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΑΠ, μετά από επίσημη πρόταση της Ολυμπιάδας και επιθυμία του ίδιου, ο αθλητής παραχωρήθηκε στην συμπολίτισσα.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π., μετά από επίσημη πρόταση και την επιθυμία του αθλητή μας ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, αποφάσισε για την προσεχή αγωνιστική περίοδο την παραχώρησή του, για ένα χρόνο, στην ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.

Ευχόμαστε η μεταγραφή αυτή, να αποτελέσει την αρχή μιας συνεργασίας των δύο ιστορικών σωματείων, με σκοπό την καλλιέργεια και διάδοση του αθλητισμού και την ανάπτυξη του Βόλεϊ.
Διαβάστηκε 1185 φορές

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link Zaxos Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 18:52 posted by Zaxos

    Τακης ο συντομοτερος Προεδρος της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΠ!!

  • Comment Link Φαβιέρου και Νόρμαν Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 12:25 posted by Φαβιέρου και Νόρμαν

    Στο σημείο αυτό να πούμε κ ένα εκ βαθέων καρδίας μπράβο στο άλλοτε κλωτσοσκούφι της εοπε και της εσπέπ που κατάφερε να ξεκάνει 3 Γεράνιους σε 2 μήνες. Το ευχάριστο αυτό γεγονός για την ομάδα μας διδάσκει ότι η μεθοδικότητα κι ο σωστος σχεδιασμός των παραγόντων - του γηπέδου αλλά και των καφενείων- αποδίδουν καρπούς. Μεγάλε Τάκη να σαι καλά να πας την ομάδα μας ψηλότερα απ´ ότι την άφησαν αυτοί οι αποτυχημένοι οι Γεράνιοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ