1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2014 12:32

Για την υπέρβαση η Ολυμπιάδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με φιλοδοξίες και με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία της η Ολυμπιάδα, που για 3η σερί χρονιά θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική βόλεϊ.
Για 8η σεζόν θα έχει στον πάγκο της τον Ακη Δαρείο, ο οποίος οριοθετεί τους στόχους των «πορτοκαλί» τονίζοντας: «Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι τερματίσαμε στην 5η θέση παίζοντας καλό βόλεϊ και παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Φέτος θέλουμε να χτυπήσουμε την 4άδα και παράλληλα να αφήσουμε για μια ακόμη χρονιά το στίγμα μας. Να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Στην μεταγραφική περίοδο η Ολυμπιάδα απέκτησε τον Δημήτρη Κόζη και τον Διονύση Μαμμάση από τον Ερμή και τον Νίκο Διονυσόπουλο από την Παναχαϊκή, ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Θάνος Θεοδωράκης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα. «Νέα» πρόσωπα πρέπει να θεωρούνται ο Αγγελος Κουτσοδήμας, που επιστρέφει στην δράση αφού πέρυσι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και απείχε και ο Αρης Βανταράκης, ο οποίος πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν πρόσφερε όσο θα ήθελε στους «πορτοκαλί».

Από το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Αντώνης Φιλίππου, Διονύσης Δημησιάνος, Κυριάκος Κοκκόλας, Διονύσης Σμέρος, Δημήτρης Αυγέρος, Νίκος Ντόντης, Κώστας Σταθόπουλος, Νίκος Γεωργάτος, ενώ παρελθόν αποτελούν ο Φάνης Δασκαλόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια Ναυπάκτου, ο Θάνος Γεωργακόπουλος, του οποίου ο δανεισμός από την Παναχαϊκή ολοκληρώθηκε και ο Παναγιώτης Σαλαβαδίδης, που παραχωρήθηκε στην νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική βόλεϊ ΓΕ Μεσολογγίου.

*Από την προχθεσινή «πρώτη» της Ολυμπιάδας απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Αγγελος Κουτσοδήμας, Κυριάκος Κοκκόλας και Νίκος Διονυσόπουλος.
*Και φέτος συνεργάτες του Ακη Δαρείου θα είναι ο Σταύρος Γεράνιος και ο παλιός παίκτης της ομάδας Ντίνος Τζουβέκας, ο οποίος θα αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση.

Pelop.gr
Διαβάστηκε 602 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ