1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-01-2015 16:53

Χατζηηλιάδης: «Η ομάδα προχωρά» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αισιόδοξος για την πορεία της ΜΕΝΤ παρά τις δυσκολίες και τις ήττες παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης.

«Η χρονιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά. Το παιχνίδι δεν παίρνει πολλά σχόλια. Η νίκη της Κηφισιάς ήταν δίκαιη και το τρίποντο καθαρό. Είχαμε κάποιες απουσίες από τις οποίες κάποιες θα είναι μόνιμες. Ο Ζένια βρήκε μία ομάδα, πήρε άδεια από τη ΜΕΝΤ και πήγε στο Κατάρ. Mε τον Σφενδυλάκη είναι γνωστές οι διαφορές και γι'αυτό αποχώρησε. Θα δούμε αν και πότε θα καλυφθούν τα κενά, η ομάδα προχωρά. Κατά τη διάρκεια των εορτών αποσυντονιστήκαμε καθώς κάποια παιδιά έλειπαν και δεν προπονηθήκαμε σωστά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που φάνηκε στο γήπεδο. Πρέπει να οργανωθούμε καλά και να συνταχθούμε από βδομάδα για να προχωρήσουμε στα επόμενα παιχνίδια και να δούμε τι μπορούμε να συλλέξουμε από βαθμούς στο μέλλον. 

Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία, κάθε επιθυμία να πραγματοποιηθεί όσο πιο εύκολα γίνεται και να κάνουν πολλά πράγματα που τους ευχαριστούν στο βόλεϊ ή εκτός αυτού». 

Διαβάστηκε 376 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ