1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2014 19:38

Μποζίδης: «Η χαρά μου είναι διπλή» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο πασαδόρος της ΜΕΝΤ Θοδωρής Μποζίδης, τονίζοντας πως η χαρά του ήταν διπλή καθώς εκτός από την ΜΕΝΤ, την άνοδο κέρδισε και η πόλη από την οποία κατάγεται η Ορεστιάδα.
«Η χαρά μου σήμερα είναι διπλή. Καταρχήν το να σηκώνεις πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι σου είναι μεγάλη χαρά. Δεύτερον εγώ θα θυμηθώ την ήττα που είχαμε κάνει εδώ στην Ορεστιάδα στην διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά δεν το βάλαμε κάτω, το πιστέψαμε και νομίζω είμαστε άξιοι πρωταθλητές γιατί από την πρώτη εβδομάδα που παίζαμε τα μπαράζ με τους δευτεραθλητές αποδείξαμε ότι αξίζαμε αυτόν τον τίτλο», είπε αρχικά ο πασαδόρος της ΜΕΝΤ για να συνεχίσει «χαίρομαι και για την Ορεστιάδα, είναι τα παιδιά με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί, βλέπω νέα παιδιά. Εύχομαι ο,τι καλύτερο για την Ορεστιάδα, όπως και στην ομάδα μου».

Για τα σχέδια του την επόμενη χρονιά: «Συνεχίζω κανονικά, τώρα λίγη ξεκούραση. Πιστεύω και εγώ από την μεριά μου έβαλα το χεράκι μου, να δώσω την εμπειρία περισσότερο ώστε αυτή η ομάδα να καταφέρει αυτό που είχαμε βάλει στόχο από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη στην γυναίκα μου, περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, στα παιδιά μου και κυρίως σε αυτούς που είναι δίπλα στην ομάδα».
Διαβάστηκε 581 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ