1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
03-05-2014 21:22

Γκολίτσης:«Δεν έχουμε κάνει τίποτα απολύτως»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Σπύρος Γκολίτσης μετά τη νίκη επί της Αργυρούπολης με 3-0. Ο τεχνικός της ΜΕΝΤ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί και σήμερα έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ. Καταφέραμε και σήμερα να επιβάλλουμε πλήρως το ρυθμό στα δύο πρώτα σετ. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δουλέψει έτσι ώστε να έχουμε λύσεις σε όλες τις ζώνες και να έχουμε την εύκολη αλλαγή. Φυσικά για να μπορέσουμε να παίζουμε έτσι έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι κρατήσαμε εξαιρετικά στην υποδοχή, με εξαίρεση το τρίτο σετ αν και εκεί δεν ήταν θέμα υποδοχής, αλλά λαθών που έγιναν από την πλευρά μας. Σίγουρα πήραμε μια σημαντική νίκη, σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για το δύο στα δύο, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα απολύτως… Μια ήττα αύριο από την Ορεστιάδα και νίκη της Αργυρούπολης επί του Κολλεγίου θα μας φέρει όλους μαζί. Όπως παίξαμε στα δύο πρώτα ματς, έτσι θα μπούμε και στο αυριανό κι όταν τελειώσει θα σας πω αν είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Πάντως θέμα κούρασης για την ομάδα μου δεν υπάρχει».
Διαβάστηκε 455 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ