1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2024 19:36

Volley League Γυναικών: Πρεμιέρα στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός-Θέτιδα και ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, φινάλε και στα play out με Ηλυσιακός- Λαμία

Αύριο Τετάρτη (3/4) ξεκινούν οι μάχες των ημιτελικών της Volley League, ενώ ολοκληρώνονται τα play out.Το πρώτο σερβίς στη σειρά των ημιτελικών (που κρίνονται στις δύο νίκες) θα δοθεί στο κλειστό του Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας.

Οι ερυθρόλευκες, που τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί καθώς αγνοούν την ήττα από τις 18/11 (5η αγωνιστική) όταν και ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Ηλυσιακό, ενώ η Θέτις κατάφερε να αφήσει εκτός τετράδας τον ΑΟ Θήρας παίρνοντας την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η αυριανή είναι η 4η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει και τα δύο ματς της κανονικής περιόδου (3-0 εντός και εκτός), αλλά και τον προημιτελικό Κυπέλλου (3-2 στη Βούλα).

Στο άλλο ζευγάρι ο Παναθηναϊκός όπως και πέρσι θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ, ωστόσο η διαφορά είναι ότι τώρα το πλεονέκτημα της έδρας το έχουν οι πράσινες.

Πράσινες και κιτρινόμαυρες μοιράστηκαν τις νίκες καθώς η ΑΕΚ νίκησε στον πρώτο γύρο με 3-1 εντός έδρας, κι το τριφύλλι επικράτησε στον δεύτερο με 3-2, αλλά στο αυριανό ματς ο Ντράγκαν Νέσιτς θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Ένωση.

Αύριο ολοκληρώνονται και τα play out με τη διεξαγωγή του «τελικού παραμονης» μεταξύ του Ηλυσιακού και της Λαμίας.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στη σειρά και όποια από τις δύο επικρατήσει θα... ανανεώσει τη συμμετοχή της και για την επόμενη σεζόν με την ηττημένη να επιστρέφει στην Pre League.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της Volley League γυναικών:

Ημιτελικά - (1ος αγώνας) - Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 16.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Βουδούρης, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Τσεκούρας, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Καπουράνη.

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τομαράς, Γεώργας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Play Out (3ος αγώνας) - Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Βαρατάσης, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ