1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2014 20:28

Έτοιμος για.. φιέστα ο Εθνικός

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται για το δικό του ευρωπαϊκό... πάρτι καθώς φιλοξενεί την Σέλβερ Ταλιν για την πρόκριση στους 16 του Τσάλεντζ Καπ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Εσθονία δίνει το πάνω χέρι στου Εβρίτες. 

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη, ακόμα και με ήττα με 3-2. Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 θα έχουμε χρυσό σετ.

Η εμφάνιση και η νίκη απέναντι στην Ορεστιάδα το Σάββατο, σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Με το σύνθημα «ας δείξουμε και στους Εσθονούς ότι «ΟΛΑ στην Αλεξανδρούπολη είναι βόλλεϋ, ΟΛΑ είναι Εθνικός», η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο που ακόμα μια αφορά αναμένεται να είναι κατάμεστο.

H... φιέστα θα είναι πιο ολοκληρωμένη με την παρουσία του Γιώργου Φουντουκίδη στη μουσική επιμέλεια, καθώς και τα όμορφα κορίτσια της Σχολής Χορού Dance Passion της Σόνιας Orea, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στα διαλείμματα του παιχνιδιού με τα χορευτικά τους προγράμματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ