1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2014 22:54

Έτοιμος για... θρυλική υπέρβαση

Μετά την καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ματς, στο οποίο άγγιξε το... θαύμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την Γαλατάσαραϊ στη ρεβάνς του 3-1 της Κωνσταντινούπολης για τη φάση των 16 του CEV Cup. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00. 

Οι ερυθρόλευκες χρειάζονται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το ματς στο χρυσό σετ, όπου θα παιχτεί η πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα γνωρίσουν τον αποκλεισμό.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη θα χρειαστεί εμφάνιση ανάλογη με τον πρώτο αγώνα. Σε αυτό θα βοηθήσει η αναβολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, γεγονός που άφησε τον Ολυμπιακό χωρίς αγώνα και ξεκούραστο για τη μεγάλη μάχη.

Σε αυτή τη μάχη θα έχουν και έναν... αδερφικό σύμμαχο. Και αυτό γιατί φίλοι του Ερυθρού Αστέρα που βρέθηκαν στα μέρη μας για τον μπασκετικό αγώνα των δύο ομάδων που έγινε την Παρασκευή, αποφάσισαν να μείνουν λίγες ημέρες ακόμα. Βρέθηκαν ντέρμπι του γυναικείου πόλο απέναντι στη Βουλιαγμένη (που διεξήχθη λίγη ώρα νωρίτερα από το μπάσκετ) και αναμένονται και στο κλειστό του Ρέντη.

Ελλάς - Σερβία - συμμαχία λοιπόν και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα πετύχει την υπέρβαση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ