1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2014 13:14

Ένας φίλος από τα παλιά

Ένας... φίλος από τα παλιά, ο Χιλμπέρτο Χερέρα βρέθηκε στο Ρέντη, παρέα με τον Μάριο Γκιούρδα εκμεταλλευόμενος την μια εβδομάδα διακοπές που κάνει στη χώρα μας.

 

Με την ευκαιρία συναντήθηκε με τους Mπελιγράτη,Θεοδωρίδη, Πανούσο, Ανδρεόπουλο, Γέροντα, την παρέα του 1994, μίλησε τηλεφωνικά με τον Δερμάτη και έψαχνε τον Μπεργελέ.
Μιλήσαμε μαζί του, θυμηθήκαμε τις παλιές καλές στιγμές που διαφωνούσαμε έντονα, αλλά όπως παραδεχτήκαμε η 6η θέση του παγκοσμίου της Αθήνας, ήταν ότι καλύτερο στην ιστορία της Εθνικής.
Ο Χερέρα μετά από τρίχρονη παρουσία στην Εθνική Βενεζουέλας, επέστρεψε στην Αβάνα, όπου δουλεύει στο Πανεπιστήμιο και όπως μας αποκάλυψε ο Ερνάντες Γκόμεζ είναι 40 χρονών, κι οχι 33 όπως ισχυρίζεται.
Μας ρώτησε μάλιστα "τι κάνει ο Βασιλάτος;", ο έτερος εκ των δημοσιογράφων(μαζί με την αφεντομουτσουνάρα μας) που του άσκησαν σκληρή κριτική το 1994 και το 1995 για την έκτη και την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαικό, γιατί ο Μπελιγράτης είχε δώσει τα πάντα σε εκείνη την Εθνική, έφερε τι  διοργανώσεις στην Αθήνα και δεν πήραμε μετάλλιο.
Όπως ομολογήσαμε σε εύθυμο τόνο στον Κουβανό από τότε δεν πήραμε καλύτερη θέση στην Παγκόσμιο(ακολούθησε η έβδομη με τον Προσαλίκα στην Αργεντινή), ενώ άκουσε με έκπληξη ότι η Εθνική το προπέρσινο καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία ούτε για μια ημέρα.
Και φυσικά μας κάλεσε στην Αβάνα, όπου μένει με την οικογένεια του.
Ο Χερέρα επιστρέφει αύριο στην πατρίδα του και μένει στην Καλλιθέα σε ένα φιλικό σπίτι Κουβανών.

4 σχόλια

  • Comment Link alithia Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 08:58 posted by alithia

    Ρε παιδια μην τρελαθουμε,ο Λεμονιδης ειναι ο γνωστος Λεμονιδης με τα συν και πλην του.Οχι ομως και να χρεωνουμε την απομακρυνση του Χιλμπερτο σε αυτον.Καθαρα η απομακρυνση του Χερερα ηταν ευθυνη του Μπελιγρατη που εδειξε οχι μονο αχαριστια,αλλα και ανεντιμη συμπεριφορε στον αναμορφωτη του Ελληνικου βολλευ,θελοντας μαλιστα να εμπλεξη τον Δερματη ο οποιος προς τιμη του,δεν συνεπραξε, με συνεπεια να μην ξαναδη ποτε του τον εαυτο του στις εθνικες ομαδες,με αποτελεσμα να βλεπουμε τον καθε ασχετο να περιφερεται στις Εθνικες ομαδες.

  • Comment Link F.Volley Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 17:57 posted by F.Volley

    paroli tin anepanorthoti zimia pou ekane sto elliniko volley o stefanos ke o spiros epireazontas me tin kitrini pena enan anasfali thanasi. den mporoume na min poume oti i paradoxi toso sovarou lathous apo andra ine areti !! omos kitakse stefane ti katifora pirame apo tote ke den exi stamatimo ....

  • Comment Link Dr. I.P. Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 09:05 posted by Dr. I.P.

    Αφού μας μιλάει ο άνθρωπος, πάλι καλά.. Του ασκήσαμε κριτική κιόλας κατά το παρελθόν.. αφ' υψηλού!! Όλα να τα ξέρουμε εμείς οι Έλληνες; Τίποτα να μην μπορεί να μας κρυφτεί; Εκείνη τη βρεγμένη σανίδα για τον τσάτρα-Πάτρα, που λέγαμε, παρακαλώ, μην την σπάσετε!! Θα την ξαναχρειαστούμε και γι' άλλους συμπατριώτες.. Συγγνώμη Χερέρα!!

  • Comment Link Stathakis Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 07:46 posted by Stathakis

    πώς έτσι και ξεχάστηκαν όλα;;;
    κάποτε τον έβριζε κ τον κριτικάριζε το Mister στην εφημερίδα...πόςο χαμαιλέων πια;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ