1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2014 19:53

Μπουρκόφσκι: «Η ΑΕΚ με διαβεβαίωσε πως θα πληρώσει το δελτίο μου»

Ο Ουκρανός κεντρικός της ΑΕΚ Βαλεντίν Μπουρκόφσκι που εδώ και δύο μήνες περιμένει με αγωνία την έκδοση του δελτίου του από την διοίκηση του κιτρινόμαυρου ΤΑΑ είναι αποφασισμένος να κάνει μερικές ημέρες υπομονή ακόμα μέχρι να υλοποιηθεί η νέα υπόσχεση που πήρε. Ο 28χρονος κεντρικός μίλησε στο volleynews.gr και είπε:

«Σήμερα παράγοντες της ΑΕΚ με διαβεβαίωσαν πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει εκδοθεί το δελτίο μου. Δεν έχω παρά να περιμένω. Δεν θέλω να φύγω εάν η ΑΕΚ έχει πρόθεση να σκεφτεί θετικά για μένα. Ξέρω πως η ομάδα με χρειάζεται κι όλο αυτόν τον καιρό δουλεύω σκληρά και περιμένω, όμως, έχω κι εγώ μια οικογένεια και πολλές υποχρεώσεις. Φυσικά και θα περιμένω. Αν δεν γίνει κάτι και τώρα θα τα πούμε πάλι», είπε ο Μπουρκόφσκι ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Να σημειωθεί πως ο Χόρχε Ελγκέτα σε κατ΄ιδιάν συζητήσεις υποστηρίζει πως εάν είχε τη βοήθεια του Ουκρανού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δικαιώνονταν η πρόβλεψη του για νίκη επί των «ερυθρολεύκων». Στο μεταξύ η διοίκηση του ΤΑΑ συνεχίζει τις προσπάθειες για να βρει έσοδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ