1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2014 13:19

Ιόβτσεφ για όλα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Συνέντευξη παραχώρησε στη videocamera του Γιώργου Γκολέμα ο Δήμηταρ Ιόβτσεβ προπονητής της Γυναικείας ομάδας και τμημάτων υποδομής στον Α.Σ. Ασκληπιού Τρικάλων, καθώς και ΠΟΠ στην ΕΣΠΕ Κεντρικής Ελλάδας Κοριτσιών. Μίλησε για το τουρνουά της Πορταριάς, για το επίπεδο της Α2 γυναικών και την αναδιάρθρωση από την ομοσπονδία, καθώς και τον ανταγωνισμό των ομάδων της επαρχίας σε σχέση με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ακόμη μας είπε για την εύρεση εσόδων από πλευρά της ομοσπονδίας, όπως κάνουν οι γειτονικές χώρες και στο τέλος αναφέρθηκε για την αναβάθμιση του ελληνικού Volley
. Μίλησε για το τουρνουά της Πορταριάς, για το επίπεδο της Α2 γυναικών και την αναδιάρθρωση από την ομοσπονδία, καθώς και τον ανταγωνισμό των ομάδων της επαρχίας σε σχέση με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ακόμη μας είπε για την εύρεση εσόδων από πλευρά της ομοσπονδίας, όπως κάνουν οι γειτονικές χώρες και στο τέλος αναφέρθηκε για την αναβάθμιση του ελληνικού Volley.
Διαβάστηκε 1293 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ