1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2024 18:17

Αστέριος Πατσιαούρας: «Το φάιναλ-4 έδωσε νότα ελπίδας στην Λάρισα - η ομοσπονδία είναι πάντα στο πλευρό μας»

Η Λάρισα και η Θεσσαλία διοργάνωσε με επιτυχία το φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών το οποίο πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία στην ιστορία του θεσμού. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας Αστέριος Πατσιαούρας έκανε τον απολογισμό του φάιναλ-4 που ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Ντάνιελ και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκομένους.
«Για όλη την διοργάνωση πρέπει ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σουλούκο, τον Δήμαρχο κ. Μαμάκο και τους Αντιδημάρχους κ. Γερογιώκα, κ. Τζατζάκη, καθώς τον πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας Χρήστο Μαϊμουλιώτη και φυσικά την πυροσβεστική και την αστυνομία. Μετά τις καταστροφές, η διοργάνωση του φάιναλ-4 έδωσε μία νότα ελπίδας ότι είμαστε ακόμα εδώ και όρθιοι στα πόδια μας».

Ο Αστέριος Πατσιαούρας ευχαρίστησε σωματεία για την προσέλευσή τους το διήμερο των αγώνων και όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της Ένωσης και βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

«Φυσικά ευχαριστούμε την διοίκηση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ομοσπονδίας και τον πρόεδρο κ. Καραμπέτσο ο οποίος είναι πάντοτε στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στην Ένωση μας. Τον ευχαριστώ βέβαια ιδιαιτέρως για την στήριξη προς τα σωματεία της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφές.

Η ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του για τις εκλογές της ΕΟΠΕ είναι ένα θετικό νέο για το ελληνικό βόλεϊ. Από την αρχή της θητείας του έχει επωμιστεί ένα μεγάλο βάρος, κυρίως οικονομικό και με άλλη μία θητεία θα έχει το περιθώριο να υλοποιήσει όλα όσα θέλει για το καλό του αθλήματός μας. Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας και πολλών φυσικών καταστροφών που έχουν πλήξει τη χώρα μας, τον αθλητισμό και κατ'επέκταση το ελληνικό βόλεϊ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα πλάνα της ομοσπονδίας για την Εθνική ανδρών στην Λάρισα το καλοκαίρι του 2024.

«Τέλος οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ ότι με την ολοκλήρωση του F-4 έχει ξεκινήσει η επικοινωνία με την ομοσπονδία και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία για να έρθει το καλοκαίρι η Εθνική ανδρών στη πόλη της Λάρισας για την προετοιμασία της και το εντός έδρας παιχνίδι για τσ προκριματικά του Ευρωπαϊκού».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Bραβεύσεις στην Λέσχη Αξιωματικών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ