1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 16:26

«Κίνητρο το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό» (φωτο -videos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ένα επιπλέον κίνητρο βρήκε για τις αθλήτριες του ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει τελικών.  Η Ένωση θέλει να πάρει το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο της απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.


«Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που βρισκόμαστε εδώ. Είπα και στις παίκτριές μου πως πρόκειται για δύο ισάξιες ομάδες και τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιστεύω στις παίκτριές μου ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα κρατήσουμε το Κύπελλο στο σπίτι μας. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του μαγεία και ιστορία και το αυριανό θα είναι διαφορετικό. Η ΑΕΚ ξέρει τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Θα κριθεί λοιπόν και αυτό στις λεπτομέρειες. Όταν τα σετ κλείνουν, θα μετρήσει ποια ομάδα θα έχει απαιτούμενη συγκέντρωση και ψυχολογία. Δεν το βλέπουμε αλαζονικά, να το ξέρετε αυτό. Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς άγχος, ενώ εμάς μας έχουν βάλει τον τίτλο του φαβορί. Αλλά δεν θα μπούμε με αυτή τη λεζάντα. Μέσα από πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς, φτάσαμε να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε, τη νίκη. Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μεγάλο κίνητρο. Αν αύριο τελειώσει με το καλό θα είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ».

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ