1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2015 17:17

Κοβάτσεβιτς: «Να ανεβάσουμε το επίπεδο του Ολυμπιακού»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία και παρουσίασε το βιογραφικό του Σέρβου τεχνικού.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο team manager της ομάδας Βόλεϊ του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας ο οποίος τόνισε: «Κάναμε μια επιλογή μεταξύ αρκετών προπονητών που μας πρότειναν διάφοροι μάνατζερ, εκτιμώντας το βιογραφικό του και κάποιες συστάσεις που πήραμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο. Του έχω εξηγήσει ότι το Ελληνικό ρόστερ έχει μια αλλαγή σε μια θέση την οποία ξέρετε και στο θέμα των ξένων περιμένουμε και τον ίδιο. Θα του στείλουμε τις προτάσεις των μάνατζερ και από κει και πέρα θα περιμένουμε και τις δικές του εισηγήσεις».

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς που δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή που ήρθα σε ένα τέτοιο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Όπως έχετε ακούσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου το πέρασα στον Ερυθρό Αστέρα και από εκεί αγαπάω πολύ το κόκκινο και το άσπρο χρώμα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω εδώ. Δεν μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε την κορυφή αλλά την επόμενη φορά που θα υπάρχει τέτοια συνέντευξη δεν θα χρειαστώ τη βοήθεια του μεταφραστή. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο. Γνωρίζω καλά τους στόχους του Ολυμπιακού ξέρουμε ότι είναι η κορυφή και η πρώτη θέση. Σας ευχαριστώ και πάλι»

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό είπε: «Κυρίως περισσότερα στοιχεία έμαθα από τις παίκτριες που τώρα παίζουν στην Εθνική ομάδα της Σερβίας και έχουν αγωνιστεί εδώ και με κάποιες παίκτριες από την Βουλγαρία. Με την Ογκνιένοβιτς κυρίως που είναι ακόμα πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της εδώ».

Αν το στοίχημα είναι η Ευρώπη τη νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό αφού ο πήχης με τα συνεχόμενα νταμπλ είναι ψηλά: «Αυτό είναι μια πρόκληση για να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα και περισσότερο».

Αν γνωρίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού και αν για το σχεδιασμό της ομάδας κινηθεί στην αγορά της Σερβίας που γνωρίζει καλύτερα: «Αυτές οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με τους ανθρώπους της ομάδας».

Αν θα κινηθεί για ξένη ακραία και διαγώνια: «Τίποτα δεν είναι τόσο σίγουρο. Αυτές είναι οι ανάγκες που χρειάζεται η ομάδα αλλά το τι θα κάνουμε ακόμα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο».

7 σχόλια

  • Comment Link realvb Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 13:52 posted by realvb

    Pao29,του χρονου,του χρονου,του χρονου...καλο καλοκαιρι να εχεις αλλη μια χρονια!

  • Comment Link giati Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 12:09 posted by giati

    Τουλάχιστον να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί πέρσι ήταν λιγάκι σούπα το πρωτάθλημα.

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 10:35 posted by pao29

    realvb του χρονου το καλοκαιρι θα φατε σιγουρα DOUBLE της ΔΕΛΤΑ

  • Comment Link Παρατηρητης Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 05:32 posted by Παρατηρητης

    Εξαιρετικη κινηση ΑΕΚ αν ολοκληρωθει,εκτος του οτι εφτιαξε ενα καλο κεντρο εφερε σε πολυ δυσκολη θεση εναν απο τους διεκδικητες της 4δας την Ναξο,κεντρικες τελος ( η Γιακουμη δεν μπορει να φυγει απο Αθηνα ) ακραια, διαγωνιο ,πασα ? Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει η Ναξος που εχει και Ευρωπη του χρονου.

  • Comment Link AEKVCfan Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 22:25 posted by AEKVCfan

    θα ήθελα πολύ, πέρα από την πλάκα και την καζούρα, να δω έναν τελικό ΑΕΚ-παο... θα είχε ενδιαφέρον...-μιλάμε για τις δυο καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος-

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ