1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 03:04

Δέηση στο γυμναστήριο, σήμερα το μνημόσυνο για το Νίκο Σαμαρά

Cannot find volleynews.v2/PROSOPA/samaras/mnimosino folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PROSOPA/samaras/mnimosino/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Λήμνος. Του Κώστα Σινάνη:

Στο κλειστό γυμναστήριο της Μύρινας όπου ο Νίκος Σαμαράς είχε χτίσει την αθλητική «φωλιά» της Λήμνου έχοντας πολλά όνειρα και προσδοκίες για το μέλλον της νεολαίας του νησιού τελέστηκε σήμερα το πρωί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του.

Παραβρέθηκαν η σύζυγος του Έλενα, συγγενείς, φίλοι και τα μέλη της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Sports Club Λήμνος που ιδρύθηκε από τον σπουδαίο βολεϊμπολίστα. Η συγκίνηση και η θλίψη μεγάλη.

Το 40ημερο μνημόσυνο του Σαμαρά θα τελεστεί το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα στο Ανδρώνι Μύρινας. Στη Λήμνο ακόμα κανείς δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του Νίκου Σαμαρά.

Η μόνη νότα αισιοδοξίας έρχεται από το ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες ορισμένων παραγόντων τοπικών φορέων που δηλώνουν αποφασισμένοι για να συνεχίσουν το αθλητικό του έργο στο νησί.

Δείτε όλα τα θέματα για τον Νίκο Σαμαρά: ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ