1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2014 15:21

Ευαγγελίου, για αντιπεριφερειάρχης

Άλλος ένα άνθρωπος του βόλει, είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Μαρκόπουλου Πάρι Ευαγγελίου, που είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής  με τον συνδιασμό   "Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ"
 

O Παρ. Αθ. Ευαγγελίου γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Μαρκόπουλο.  Αποφοίτησε από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον τομέα της Δομοστατικής και της Συγκοινωνιολογίας.
Ασκεί το επάγγελμα του, ως συνιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας μελετών – κατασκευών ΑΡΧΕΤΥΠΟ Ο.Ε. στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής καθώς και Ελεγκτής Δόμησης
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006 εξελέγει νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή.
Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και το 2010 ήταν Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής.
Από τον Μάιο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2010 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.
Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. και έχει διατελέσει μέλος του Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη καθώς και της επιτροπής Σχεδίου Πόλεως και επιτροπής Σταδίων & Άθλησης του Δήμου Μαρκοπούλου.
Στον αθλητισμό έχει αναπτύξει πολυσχιδή δράση αφού υπήρξε αθλητής του μπάσκετ στην ομάδα του Α.Ο. Αμπελοκήπων (Άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία), του Γ.Σ. Κορωπίου (1994-2001) και του Α.Ο. Μαρκοπούλου.
Υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του  FINAL 8 κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2006 με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Σήμερα υπηρετεί την αθλητική ιδέα ως Πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου με την ομάδα Βόλλευ Γυναικών να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας και την ομάδα μπάσκετ ανδρών  στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ.
Είναι νυμφευμένος με την Γιώτα Αντ. Λουκά, η οποία κατάγεται από το Κορωπί και έχουν μια κόρη την Βασιλική-Γεωργία.
Περισσότερα από την κατηγορία: « Tιμούν τον Σπανό Στα τελικά ο Σαρωνικός »

1 σχόλιο

  • Comment Link bebis Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 06:49 posted by bebis

    ΔΑΓΚΩΤΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ