1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2014 22:35

Ο Ρουμελιώτης έφτυσε τον Μακρή

Η ΑΕΚ καταγγέλλει επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ο Μάνος Μακρής από τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης με την Παναχαΐκή στην Πάτρα.
Στο πρώτο σετ του αγώνα ο παίκτης της Παναχαϊκής πλησίασε τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, τον εξύβρισε και εκτόξευσε απειλές εναντίον του. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι έπραξε το ίδιο αλλά αυτή τη φορά δεν περιορίστηκε στα λόγια αλλά έφτυσε τον παράγοντα της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, γι αυτό και δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

3 σχόλια

  • Comment Link Rossonero Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 09:13 posted by Rossonero

    έκανε τέτοιο πράγμα αυτό το παιδί??? αποκλείεται.... ποτέ δεν έχει προκαλέσει στα γήπεδα κ για αυτό είναι κ τόσο αγαπητός στην αντίπαλη κερκίδα!! Στόμα έχει κ μιλιά δεν έχει...χαχαχα

  • Comment Link Κλ. Ζουγκαλας Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 06:59 posted by Κλ. Ζουγκαλας

    Πότε επιτέλους θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι με αυτόν τον πρώην αθλητή και να τον διώξουν από το άθλημα. Ο άνθρωπος είναι κινητή δυσφήμηση. Εύχομαι στην πάτρα να υποβιβαστεί μόνο και μόνο για αυτόν τον απίθανο «αθλητή».

  • Comment Link geoRge21 Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 01:01 posted by geoRge21

    επίπεδο αθλητη..τι να πεις...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ