1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-02-2014 15:37

«Να εδραιωθούμε στην 8αδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η Λαμία αντιμετωπίζει την ΑΕΚ αύριο και θέλει τη νίκη για να μείνει σταθερή στην 8άδα. Αυτό τονίζουν και οι παίκτες της ομάδας Στράτος Καβαδάς και Τάσος Παπακυριακου
 
Για τον αυριανό αγώνα ο Τάσος Παπακυριακου είπε: «Η ΑΕΚ τελευταία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι ένα δύσκολο ματς. Γνωρίζοντας πολύ καλά τον αντίπαλο μας, θεωρώ πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση μέσα στη σεζόν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς θα είναι μια μεγάλη ανάσα για εμάς. Σίγουρα δεν θέλουμε να μπουν στο παιχνίδι άλλες ομάδες και να τεθεί θέμα πλέι άουτ. Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων η Λαμία έκανε τη μία νίκη μετά την άλλη. Τώρα, οι μισοί είμαστε καινούργιοι στην ομάδα. Έχουμε πάρει έναν κακό δρόμο τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα είναι ανοιχτά».
  
Ο ακραίος της Λαμίας Στράτος Καβαδάς είπε: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Προπονούμαστε σκληρά τον τελευταίο καιρό. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά δεν μας πτοούν. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως έχει δείξει τελευταία. Έχει κερδίσει δύο φορές τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η νίκη θα μας δώσει μια ανάσα στην βαθμολογία και θα μας εδραιώσει στην 8άδα. Είναι αυτό που ζητάμε εδώ και καιρό. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε την βοήθειά τους και ελπίζουμε να τους ικανοποιήσουμε και εμείς με την εμφάνισή μας».
Διαβάστηκε 1796 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ