1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2013 11:00

Ετοιμοπόλεμος στην γραμμή εκκίνησης ο ΣΠΑΚ (φωτο)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ετοιμοπόλεμος στην γραμμή εκκίνησης ο ΣΠΑΚ (φωτο) ©spakvolley.gr
Cannot find volleynews.v2/MEN/KARDITSA-SPA/2013-14/proti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KARDITSA-SPA/2013-14/proti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά και πολύ όρεξη για δουλειά πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του ΣΠΑΚ. Η καρδιτσιώτικη ομάδα διατηρώντας όλο το περσινό ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες από την Α1 κατηγορία και αναμένεται είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στην Α2 ανδρών.

 

Από την διοίκηση ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Τρίγκας και ο Γενικός Γραμματέας και μέλος της ομοσπονδίας, Χρήστος Βογιατζής, τόνισαν την μεγάλη προσπάθεια τόσο των παλιών όσο και νέων μελών της διοίκησης για το χτίσιμο της φετινής ομάδας με σκοπό εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες, την προβολή της Καρδίτσας και του καρδιτσιώτικου αθλητισμού.

Μοναδικοί απόντες ο Μάκης Νεδιλάκης που θα λείπει όλη την εβδομάδα λόγω του γάμου του και ο Βαγγέλης Ντάκουρης ο οποίος θα βρίσκεται στην Καρδίτσα την Τετάρτη (28/8).

Διαβάστηκε 865 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ