1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2016 21:29

Νομίκεια 2016: Αποθέωση και ένα κρασί για τα κορίτσια (video)

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι ομάδες στα Νομίκεια 2016 (Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Μαρκόπουλο ΑΟ Θήρας). Ο εκφωνητής προσφώνησε μια – μια τις παίκτριες, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι όταν ήρθε η ώρα του ΑΟ Θήρας, οι θεατές αποθέωσαν τις αθλήτριες.
Στη συνέχεια οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας έκαναν δώρο ένα μπουκάλι κρασί σε κάθε μια από τις αντιπάλους, δείχνοντας για άλλη μια φορά την φιλοξενία που διακρίνει το νησί της Σαντορίνης.

Νωρίτερα έγινε εκτενής αναφορά στους χορηγούς του ΑΟ θήρας και ιδιαίτερα την Aegean, αλλά και τον Λιμενάρχη Θήρας.

«Σας καλωσορίζω στα «Νομίκεια 2016» που αποτελεούν πλέον θεσμό και διεξάγοται στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών της Σαντορίνης, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τις ομάδες.. Ευχαριστούμε επίσης πολύ τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν και κυρίως τον πλατινένιο χορηγό μας την Aegean Airlines, που «μας δίνει φτερά» να πετάξουμε από φέτος και εκτός Ελλάδας και ελπίζουμε να’ ναι πάντα κοντά μας. Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Λιμενάρχη που όποτε χρειστεί είναι δίπλα στην ομάδα μας», είπε ο πρόεδρος του ΑΟΘ, Γιώργος Σκοπελίτης.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ