1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2016 01:22

Η παραίτηση Χαριτωνίδη και οι ερμηνείες της

O Kώστας Χαριτωνίδης, παρότι 136 σωματεία τον τίμησαν με την ψήφο τους, εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση, μετά την καταγγελία του Αχιλλέα Μαυρομάτη για κώλυμα( έχει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ ο γιός του).

Ο Χαριτωνίδης το έπραξε για να μη προκύψει πρόβλημα στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ, αλλά θα βάλει υποψηφιότητα στις νέες εκλογές, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα και με νομική διαβεβαίωση ότι είναι νόμιμη η υποψηφιότητα του, επειδή στα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ δεν στοιχηματίζονται αγώνες του πρωταθλήματος Α1 γυναικών, που διοργανώνει η ΕΟΠΕ.

Εξετάζει μάλιστα την περίπτωση καταγγελίας για τον Μαυρομάτη , επειδή έχει υπαλληλική σχέση με την  ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ ο ΑΣ ΠΑΟΚ δια νόμου κατέχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ !

Το VN εκτιμά ότι είναι ... αστεία τα κωλύματα που έχει ο αθλητικός νόμος, τόσο για τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ συγγενικών προσώπων, όσο και για τους αθλητές(περίπτωση Σιδηρόπουλου, Ζαχαρέα). Ο καθείς, μόλις παύσει την αθλητική δραστηριότητα του μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί στη ζωή του και τα σωματεία κρίνουν αν του εμπιστευθούν τις τύχες του αθλήματος. Ο Χαριτωνίδης κρίθηκε από τους ψηφοφόρους και έτυχε τις εμπιστοσύνης τους και το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με τον Σιδηρόπουλο. Μόνο οι διαιτητές πρέπει να έχουν κώλυμα για εύλογο χρονικό, επειδή είναι ανφέρ να τους προτείνουν σωματεία, των οποίων των αγώνων διηύθυναν πριν κρεμάσουν τη σφυρίχτρα. Είναι εξάλλου κλασσικό το παράδειγμα Πλατινί, που  κρέμασε τα παπούτσια του, ασχολήθηκε με το παραγοντισμό και έφτασε ως τη θέση του  προέδρου της ΟΥΕΦΑ, χωρίς να υπάρξει κάποιο αστείο κώλυμα. Άσχετα αν μετά βυθίστηκε στα σκάνδαλα, κάτι που δεν έχει να κάνει με την προηγούμενη δραστηριότητα του.

Η ενέργεια Μαυρομάτη εξάλλου ήταν ανφέρ γιατί μπορούσε να κάνει την καταγγελία πριν από τις τις εκλογές και όχι μετά τα αποτελέσματα, όπου πρώτευσε η παράταξη Καραμπέτσου. Αν η παράταξη του τέως προέδρου ήταν πρώτη δεν θα ασχολιόταν με τον Χαριτωνίδη.

Αν πάντως ο Κώστας Χαριτωνίδης δεν είναι υποψήφιος στις εκλογές θα είναι τεράστιο πλήγμα για την παράταξη Καραμπέτσου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που έκανε την προεκλογική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, με θαυμαστά αποτελέσματα.

9 σχόλια

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 11:48 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Αντι να ασχολειστε με την δηθεν συμπαραταξη Μαυροματη/Μελισσουργου,ασχοληθειτε με το γιατι οι δικες σας παραταξεις δεν εισεπραξαν αυτα που περιτρανα διαλαλουσαν....
    Η παραταξη Μελισσουργου εαν βλεπετε τα αποτελεσματα ουσιαστικα ηταν τεταρτη στις εκλογες.Τα σωματεια λοιπον επελεξαν καποιους ανθρωπους απο ολες τις παραταξεις και τους ψηφισαν.Αυτο ειναι το σωστο και οσοι κινηστε παραταξιακα και κομματικα και μικροσυμφεροντολογικα το μονο που θα καταφερετε ειναι να βυθισετε κι αλλο το Βολλευ.Η ΕΟΠΕ εχει πτωχευσει εδω και πολυ καιρο.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δωστε την ευκαιρια σε αυτους που ακομα εχουν οραμα,ιδεες αλλα και ικανοτητα για να αλλαξουν τον καταστροφικο κατηφορο χωρις υποσχεσεις,χωρις παροχες,χωρις δεσμευση σε ανθρωπους του παρελθοντος..

  • Comment Link Στο δημοτικο γρηγορα Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 10:39 posted by Στο δημοτικο γρηγορα

    Και που να ξερατε οτι ο ..ηττημενος παρακαλουσε μεχρι τελευταια στιγμη τον προεδρο του σεππε να κατεβει μαζι του στις εκλογες ταζοντας του αντιπροεδριες κλπ και προσπαθωντας οπως ο ...πνιγμενος να πιαστει απ τα μαλλια του.Εφαγε πορτα ομως ηττηθηκε (αναμενομενο) και τωρα κανει ενστασεις εναντιον αυτου που παρακαλουσε.Εαν πηγαινε μαζι του δεν θα ειχε...κωλυμα φυσικα.Αντε παρεα με τον παπαριατρο τωρα.Να παει και ο γλυφτης ξερολας στο δημοτικο να δουλεψει επιτελους.

  • Comment Link volleyroad Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 21:37 posted by volleyroad

    Κάποιοι είναι, είτε πολύ μικρόνοοι οι ίδιοι, είτε θεωρούν μικρόνοους τους υπόλοιπους.
    Είναι κουβέντα η τυπική εφαρμογή του νόμου Και κουβέντα το επικαλούνται το νόμο .
    Ο Μαυρομάτης ήταν ...συνοδοιπόρος του Χαριτωνίδη και στο ΠΑΣΟΚ και στην ΕΟΠΕ, επί Μπελιγράτη. Και τότε υπήρχε κώλυμμα που άπαντες το γνώριζαν, αλλά κανείς δεν το επικαλέστηκε.
    Απαντες κρίνονται για την συμπεριφορά τους.
    Το volleynews σωστά έθεσε το θέμα, ότι δηλαδή, η συγκεκριμένη διάταξη είναι για τα...μπάζα, καθαρά φοβική και τυπολατρική.
    Διόλου τυχαίο , άλλωστε,ότι την επικαλέστηκε οψίμως ο προιστάμενος της νομικής υπηρεσίας του... ΠΑΟΚ.Τι προιστάμενος θα ήταν άλλωστε;
    Και κάτι τελευταίο Η ψήφοι του Καραμπέτσου δεν ξέρω άν θα μειωθούν λόγω Χαριτωνίδη.Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι ότι με τέτοια unfair τερτίπια θα μειωθούν οι ψήφοι της συγκυριακής..συμπαράταξης Μαυρομάτη/Μελισουργού .

  • Comment Link ΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:57 posted by ΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ

    Πραγματικα θα ήθελα να μάθω ποιος έγραψε το άρθρο. Γιατί δεν υπογράφει? Έχει γίνει και το volleynews παραταξιακο blog??? Οι ανακριβειες και ο χρωματισμος υπερ της κινησης Καραμπετσου ειναι κατι παραπανω απο εμφανής. Κρίμα..πολύ κρίμα...κρίνεστε κύριοι.

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 12:55 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Ο νομος ειναι νομος και πρεπει να εφαρμοζεται για ολους ανεξαιρετως...
    Ο Μαυροματης βασει του νομου και του καταστατικου της ΕΟΠΕ ηταν παρανομος,ποιος ομως τα φωναζε και κατηγορηθηκε οτι ειναι δικομανης...ο Μελισσουργος.....
    Τωρα ερχεται ο Μαυροματης να καταγγειλει τον Χαριτωνιδη ως παρανομο,γιατι του χαλασε την δουλεια στη Θεσαλλονικη.
    Οπως αναφερεται στο αρθρο επαιρνε εξουσιοδοτησεις και εταζε λαγους με πετραχηλια κατα την προσφιλη μεθοδο της παραταξης Καραμπετσου και τωρα "και καλα" παραιτειται.Πιστευει ο Μαυροματης οτι μπορει να αλλαξει τις εξουσιοδοτησεις υπερ του μαλλον...
    Μαυροματη καλα θα κανεις να αφησεις το Βολλευ στην ησυχια του,οτι εκανες...εκανες..
    Χαριτωνιδη,ξερεις οτι εχεις κωλυμμα ασχολησου με τον ΣΕΠΠΕ"κι εκει ισως υπαρχει κωλυμμα" οσο θα εισαι Προεδρος ακομα και ασε τα υπολοιπα.
    Καραμπετσο η επιλογη του πρωτου συνεργατη σου
    ηταν λαθος(αν και γνωριζες οτι ειναι παρανομος)κι ακομα δεν εχεις εκλεγει.Αν δουμε και στις επιτροπες ποιοι εχουν μπει καταλαβαινουμε τι θα ακολουθησει
    Αγαπητοι ανθρωποι του ΒΟΛΛΕΥ εχετε μια χρηση ευκαιρια μεχρι τις επομενες εκλογες να γνωρισετε αυτους που θελουν να διοικησουν...μετα δεν υπαρχει επιστροφη...δεν υπαρχει αγνοια...ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ