1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2016 12:11

Οι δεσμεύσεις του Καραμπέτσου για τις μειώσεις στα παράβολα

Προγραμματικές δηλώσεις για το ψαλίδισμα εως και την κατάργηση των παραβόλων, έκανε η κίνηση ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ του Γιώργου Καραμπέτσου.
Η ανακοίνωση: "Από τη στιγμή που οι εκλέκτορες στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου επιλέξουν το συνδυασμό του οποίου ηγούμαι που θα πάει ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, τότε για την διαχείριση του οικονομικού (παραδόξως για το άθλημα μας δεν είναι ένας οικονομικός όρος, αλλά μία πεντάμορφη νύφη που από ότι φαίνεται διαθέτει μεγάλη προίκα, διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι ήταν η αιτία, αφενός μεν να διαλυθεί το Βόλεϊ την τελευταία τετραετία, αφετέρου δε να μην συνεχίσουν οι υγιείς με τους «ασθενείς» την συνεργασία τους για την νέα τετραετία και επιπλέον να διακοπεί η συνεργασία κάποιων άλλων φίλων που έβαζαν όρο την διάθεση της οικονομικής διαχείρισης ως προϋπόθεση, συνεργασίας!) ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι:

1. Το παράβολο δελτίων για την Έκδοση 1ης Εγγραφής 5€: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
2. Το παράβολο συμμετοχής για τα Εθνικά Πρωταθλήματα:
α. Α1 Γυναικών: μειώνεται κατά 50%.
β. Α2 Ανδρών & Α2 Γυναικών: μειώνεται κατά 50%.
3. Παράβολα Μεταγραφών:
α. Το παράβολο των 15€ γίνεται 5€
β. Το παράβολο των ειδικών μεταγραφών θα επαναπροσδιορισθεί.
γ. Το παράβολο των ξένων στην Α1 Ανδρών μειώνεται κατά 50%.
δ. Το παράβολο των ξένων στην Α1 Γυναικών μειώνεται κατά 50%.
ε. Το παράβολο συμβολαίων των Ελλήνων αθλητών μειώνεται κατά 50%

Και επειδή οι δεσμεύσεις αυτές θα οδηγήσουν σε χάσιμο εσόδων για την Ομοσπονδία, δεσμεύομαι επίσης για κατάργηση της σπατάλης για παράδειγμα των τηλεοπτικών παραγωγών και για διενέργεια διαγωνισμού τηλεοπτικής κάλυψης όλων των προϊόντων της ΕΟΠΕ, με τα ανάλογα έσοδα από διαφημιστικούς χρόνους να ισοσκελίζουν την όποια διαφορά.

Για τον συνδυασμό ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΜΠΡΟΣΤΑ,
Καραμπέτσος Γιώργος

1 σχόλιο

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 14:53 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Μαζι με τους υγιεις κασι τους ασθενεις και οδοιπορους,προστεθηκαν και νυφες τωρα......αναρωτιεμαι τυι θελει να πει ο ποιητης....?????
    Αφου ειστε διαφανεις γιατι δεν μας λετε με λιγα λογια και σταρατα για οιους τα λετε να τελειωνουμε.....τι ειναι αυτα τα κινεζικα...ΠΟΛΙΤΙΚΗ...????
    Οσο τωρα για τις δεσμευσεις θυμιζουν προεκλογικες υποσχεσεις κι επειδη μετα δεν θα εχουμε χρηματα....ναι μεν,αλλα λογω οικονομικης δυσπραγιας θα το κανουμε μεσα στα 4 χρονια.......Ασε που θα δημιουργησετε διλλημα και στον Ταρνατωρο...με ποιον να παει...μιας και βολευει τα επαγγελματικα σωματεια η μειωση των παραβολων...,
    Ε....ρε.....τι εχει να γινει μεχρι την ημερα των εκλογων.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ