1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2016 15:44

Ανακοίνωσε τον Μεξικανό Αλεχάντρο Μπαράχας η Παναχαϊκή

Τον δεύτερο ξένο που θα ενισχύσει την ομάδα τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Οι πατρινοί υπέγραψαν τον Μεξικανό ακραίο Χόρχε Αλεχάντρο Μπαράχας και μαζί με τον Βόσνιο Σορμάζ θα είναι τα δύο άκρα του Μανώλη Συνοδινού.
Ο Μπαράχας είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψος 1.88, χτυπάει στα 3.45εκ και μπλοκάρει 3.33. Ωστόσο πρώτη φορά στην καριέρα του κάνει το βήμα να αγωνιστεί εκτός Μεξικό και να αποχωριστεί την Κολίμα.

Από το 2011 είναι διεθνής και αυτές τις ημέρες αγωνίστηκε στο Pan American Cup, όπου ήταν ο πρωταγωνιστής στην ομάδα του Μεξικό. Ήταν πρώτος σκόρερ και αναδείχτηκε καλύτερος ακραίος και συμπεριλήφθηκε στην All Star Team. Φυσικά αντιμετώπισε και την Εθνική Ελλάδος στο περσινό World League.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Μεξικανό ακραίο Χορχε Μπαράχας (Jose Baraxas ) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Πατρινή ομάδα, ο Χόρχε Μπαράχας έκανε και τις πρώτες του δηλώσει που είναι εξής:

«Γεια σας. Είμαι ο Jose Baraxas Μεξικάνος και είμαι ο νέος επιθετικός- υποδοχέας της Παναχαικής. Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα».

Media

2 σχόλια

  • Comment Link sportbilly Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 14:34 posted by sportbilly

    Πολύ μέτρια επιλογή κατά την ταπεινή μου άποψη.Τον παρακολούθησα και στα 3 παιχνίδια του πρόσφατου προολυμπιακού και δεν ενθουσιαστηκά καθόλου. Κοντός παίχτης,μηδενική προσφορά σε μπλοκ και σερβίς και καθόλου εκρηκτικός.Στην υποδοχή πάντως έδειξε θετικά στοιχεία.

    Υ.Γ. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικά συμπεράσματα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του παρακολουθώντας και τα 3 παιχνίδια στο επισημο κανάλι της FIVB στο youtube.
    Υ.Γ 2 Ο παίχτης καρφώνει στα 320 και μπλοκάρει στα 317.Τα νούμερα στο site σας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  • Comment Link pgeole Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 05:28 posted by pgeole

    Νίκο μπράβο. Διάψευσε όλους τους κακόχολους της Πάτρας που θα ήθελαν η ομάδα μας να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α-2. Πάμε γερά για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.
    Αλλά με τον Μανώλη ή θα κάνεις την έκπληξη στην πορεία;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ