1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2016 12:13

Η γκαρσονιέρα για τρεις και οι 55 πόντοι του «Λίμπε»!

Του Κώστα Ασημακόπουλου.

Το καλοκαίρι του 2004 η ΑΕ Νίκαια απέκτησε τρεις «άγνωστους» Κολομβιανούς αθλητές που έμελε να γράψουν τη δική τους ιστορία. Στοιβαγμένοι σε μία γκαρσονιέρα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο Αδονις Μορέλο και ο Μίνας Βιαφάρα εντυπωσίασαν με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα και όλοι έψαχναν να βρουν από πού «ξεφύτρωσαν». Και οι τρεις ήταν απείθαρχοι στέλνοντας στα... κάγκελα πολλές φορές τον προπονητή τους Σωτήρη Δρίκο, ο οποίος εκ των υστέρων κατηγορήθηκε από τους τότε εκπροσώπους των αθλητών για αυταρχική συμπεριφορά. Ο Αγκάμεζ κάρφωνε σχεδόν μισό μέτρο πάνω σπό τα αντίπαλα μπλοκ, ενώ στη μέρα του έσπαγε τα ρεκόρ σκοραρίσματος.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ.

Πηγή: Εφημερίδα Goal News

13 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟ volley Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 20:20 posted by ΠΑΟ volley

    posted by παο13,έχεις δίκιο,μέσα στήν τρέλα μου τό διάβασα λάθος.Ηταν αργά καί είχα στείλει τό μήνυμα.Ολοι στό Δαφνί θά πάμε μέ αυτούς πού μπλέξαμε.ΣΥΡΟΣ,ΚΗΦΙΣΙΑ,τετράδα καί εμείς τό συζητάμε ακόμη.

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 13:44 posted by παο13

    by posted cougar ποτε δεν ειπα αυτο το πραγμα μηπως το ειπε αλλος και με μπερδευεις με κανεναν αλλο απο περυσι τα χωνω στο ανδρεοπουλο για το στησιμο ομαδας και τις δηλωσεις που εκανε κατα καιρους μεσα στη σεζον ελπιζω να κρατησει το γκιμαραες γιατι διαβαζω οτι τον κοιταει ο παοκ αυτο μας ελιπε να μην του κανει ο καλυτερος ακραιος του πρωταθληματος

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 09:14 posted by ναυαρχος

    by posted μιχαλακη για την επομενη χρονια μιλαει

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 09:09 posted by παο13

    posted by μιχαλακη η ιστορια δεν γραφεται με αν η ιστορια εγραψε οτι ο φοινικας ηταν φιναλιστ των τελικων εχοντας το ιδιο μπατζετ με εμας

  • Comment Link μιχαλακης Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 23:24 posted by μιχαλακης

    1. Η συρος αν δεν επεφτε με την Κηφισια θα πηγαινε στον τελικο?
    2. Περσι (2014/15) ο Ανδρεοπουλος ήταν καλός?
    3. Σετη δηλωση για πρωtαθλητισμο μιλαει για την επομενη χρονια ή μηπως δεν μιλαει για του χρόνου, οπως εχει πει αρκετες φορες οτι ο Παναθηναικος θα επιστρεψει στους τιτλους?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ