1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2016 10:25

O Σεπέδα φεύγει για Κορέα, ο ΠΑΟΚ μιλάει με Γκόμεζ

Ο Κουβανός διαγώνιος Ρολάντο Σεπέδα ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στην εφετινή αγωνιστική περίοδο και υποψήφιος για mvp του πρωταθλήματος 2015-16. Ο κορυφαίος σκόρερ του δικεφάλου αφιέρωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στον κόσμο του ΠΑΟΚ και προανήγγειλε την δοκιμή του σε ομάδα της Κορέας.

Ο Κουβανός διαγώνιος Ρολάντο Σεπέδα ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στην εφετινή αγωνιστική περίοδο και υποψήφιος για mvp του πρωταθλήματος 2015-16. Ο κορυφαίος σκόρερ του δικεφάλου αφιέρωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στον κόσμο του ΠΑΟΚ και προανήγγειλε την δοκιμή του σε ομάδα της Κορέας!

Φλερτ με Γκόμεζ

Η αποχώρηση του Σεπέδα είναι γνωστή εδώ και μέρες στην διοίκηση του ΠΑΟΚ η οποία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ρολάντο Γκόμεζ ο οποίος μετά από ένα χρόνο στην Τουρκία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον δικέφαλο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2015 και αναδείχτηκε και mvp.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ